A star stable online biztonságos? Mármint szeretnék LifeTime- ot venni és az nem kevés pénz szerintetek biztonságos?
Figyelt kérdés
2014. okt. 11. 22:33
1/5 anonim válasza:
biztonságos, én már egy éve vettem, csak most 6000 Ft-al olcsóbb...
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi és te lifetime vagy mert azt mondta egyik ismerősöm hogy megvette és állítólag "bebuggolt" a szerver/játék és kárba ment az átutalt pénz mármint nem kapott star coinst és mintha nem is utalt volna azaz semmi sem történ nem lett lifetime és ujra kellett fizetnie és csak akkor lett jó. Te lifeTime vagy ha igen akkor nem volt semmi gond a játékkal?
2014. okt. 13. 11:03
3/5 anonim válasza:
Nekem is ez megtörtént, MERT: Nekem Maestro karnyam van, és olyannal nem lehet. De MasterCard al lehet, nekem azzal sikerült. Maestroval azért nem mert az magyar kártya, a játék svéd. A Mastercard angol, azzal lehet, meg PayPal-al is lehet. Ha Mastercardod van vagy PayPal akkor menni fog
4/5 A kérdező kommentje:
KÖSZI MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. okt. 15. 17:50
5/5 jucinene válasza:
csinálsz egy külön bankkártyát, és így nem tudnak leemelni róla több pénz, mi is így csináltuk, és semmi nincs(mármint probléma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!