Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends: melyik...

League of Legends: melyik karaktert érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés
13. szintű vagyok, és szeretnék egy új karaktert venni, lövész félét. Kinéztem magamnak Varust, de ott van még Twich aki tetszik, meg Teemo. Varussal az a baj, hogy én egy kicsit drágállom, de amúgy nagyon jó. A másik kettővel még nem játszottam, de szeretnék venni egy supportot is. (eddig csak Katarina és Master Yi van meg, és 4800 küröl van a HP-m)Kit ajánlotok? Aki nem Soraka és nem Zilean, és miért? (lehetőleg ne a legdrágábbakat)

2014. okt. 16. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
corki aki olcsó de elég jó csak az elején ne halj vele, ashe is elég jó meg jinx is, bár jinx drága, vayne is jó adc meg miss fortune is, twitch el nm sokan tudnak meg nem is olyan jó mint az elöbb említettek , varus sem egy nagy szám különben, egy sima ashe+blitzcrank páros simán jó lehet, de miss fortune meg vayne meg corki ami most így eszembe jut , jók és nem nehéz kezelni őket
2014. okt. 16. 11:58
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
ja am teemo meg nem valami jó adc, inkább mid vagy top és ap t építs
2014. okt. 16. 11:58
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, és supportban mit ajánlotok?
2014. okt. 16. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:
csá még mindig én vagyok írhatsz privátot és segitek, supportnak blitzcranket meg thresht bár blitzcrank olcsobb is jobb is :D kedvenc suppom nehéz meghalni vele ha ügyes vagy, a lényeg hogy a q ját nagyon ki kell gyakorlnod , de morgana alistar is nunu is f4sza support
2014. okt. 16. 13:46
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Pedig Twitchet megéri megvenni. Early gameben gyenge, de a végére nagyon erős. Teamfightban nem egyszerű focusolni, Q-t benyomja és csak a megfelelő pillanatban jön elő, ha ultizik, sokkal nagyobb lesz a range is, továbbá egyszerre több célpontot is tud így lőni. Üldözni és menekülni is jól tud, szóval szerintem nyugodtan megveheted. Supportnak pedig próbáld ki mindet, és amelyik tetszik azok közül válassz! Én legtöbbször support vagyok, de a legtöbb supporttal nem szeretek játszani, nem az hogy nem tudok, hanem nem érzem annyira szórakoztatónak. Akik nekem tetszenek: Blitz,Leona,Braum,Thresh,Janna, Karma meg Alistar sem probléma ha vele kell játszanom. Nami is jó support, ő még tetszik egy kicsit, de nem annyira mint ezek. Lulu is jó, de szerintem topon vagy miden jobb.
2014. okt. 16. 15:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! Ha ADC-t keresel aki nem csillagászati összegbe kerül akkor ajánlanám: Sivir, Ashe, Tristana meg Corki.

Ez a 4 közül Tristana és Corki mostanában elég népszerűek. De Sivir és Ashe pedig olcsó és könnyű vele a játék (na jó az early kicsit necces de megoldható).

Ha egy supportot keresel aki nem egy Zilean vagy Soraka, akkor ajánlom neked Sonát, Jannát, Zyra-t és Annie-t (tudom annie nem egy olyan húdenagy support de a passive-ja és a nagy sebzése van, meg az E armorja és magic resistje miatt kivédi az enemy ADC pokeolásait és pont emiatt megéri Anniet supportnak használni).

DE ezek az én véleményeim, ha valamivel nem értesz egyet akkor semmi gond. :)

2014. okt. 17. 16:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Garagas support is op, én mindig vele játszok, ha muszáj supportolnom :D

Twitchet pedig csak ajánlani tudom, egyik kedvenc adc-m.

2014. okt. 18. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:
hát szerintem ashe az jó kezdeni meg corki is, tristana az annyira nekem nem jön be, sivirt meg még nem láttam jól játszani soha :D kb lvl 3-4 ig op aztán feeder :D szeretem ha ellenfél azzal jön :D
2014. okt. 18. 20:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Én Teemoval topon szoktam menni és elég jó. 20-as szintű vagyok.
2017. ápr. 23. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!