Katarina Talon vagy Fizz. Melyik karaktert vegyem meg?
Szia!
Ezek közül nagyon egyiket sem látom topon.Na de miden...
Talon:Nemtudok sokmindent írni róla mert nemvettem még meg de a gyengébb hősöket szerintem legalább ugy szétkapja mint Zed
Katarina:Egy tipikus olyan hős akivel ha tudsz néhány ölést szerezni a játék végére annyira megerősödsz, hogy 1v5 Pentakill nem probléma.
Fizz:Ha nem bannolják és nálatok van akkor nyertél egy meccset.Egyszerűen nemlehet ellen mit csinálni, mivel a legtöbb mides nem "tank" hanem oylan papír hogy fizz rányom egy w q e kombót és akárki volt az meghal.Ha az ellenségnek kevés az élete többet sebzel, az e-vel kikerülsz akármilyen 10000-t sebző kata ultit,toronylövést stb...
Szóval szerintem Fizz egy elégerős karakter de ha Draft-módban játszol akkor szerintem felesleges megvenni mivel mindig bannolják.Katarina és Talon pedig erősek csak annyi hogy Talon jobb 1v1-ben Katarina pedig a csapatharcokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!