Nem tudom hogy melyik karaktert vegyem meg inkább Elise, Trundle, Fiora vagy Fizz?
Trundle nagyon OP topon és Junglerben is. Fiora csak akkor jó ha tud farmolni early game, de elég k*cs*g kari mert kér itemmel is baromi erős. Fizz már nem annyira erős, mivel nagyon könnyű counterelni. Elise jó junglerben topon nem igazán, de kicsit tankys AP-nak baromi jó!
El Psy Cangoroo!
Csak hogy legyen ellenvélemény, Trundle nagyon a W-jére épít, ha nem vagy rajta nem olyan erős, és az E is kétélű fegyver, nagyon el lehet vele cseszni egy üldözést, ha rossz helyre dobod. (Ha nem keverem őket, és az E az Ice of Pillar) Ezek mellett, ha bejön a stílusa erős kari. Elise jungler, pont. Viszont a pókalakkal epic gap closer/escape tool, ennél többet nem tudok, nem toltam. Fiora, ahogy mondták, van 2 itemed és büntet, az ulti brutális, egyetlen hátránya, hogy egyetlen spellshield blokkolja. (Nocturne-al tesztelve, amikor először villan az ulti, ha benyomom a W-t, végigmegy, de nem sebez semmit, onnantól pedig enyém az 1v1.) Ehhez viszont az illetőnek tudni kell, hogy van ilyen, nekem muszáj volt, mert máshogy Fiora 1v1 bukó. Fizz snowball, ha feedelik OP, és amúgy sem rossz mides, megint egy más lelkület, az ugrálása miatt.
Alapvetően nyugodtan vedd meg a trollt, úgyis meg kell venni később a többit is...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!