Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudok be log in-elni...

Nem tudok be log in-elni League of Legends-be, megoldás?

Figyelt kérdés

Internet kapcsolat tökéletes, tegnap még tudtam játszani, azóta semmi szart nem töltöttem le a gépemre. Ennek ellenére ma amikor haza értem egyszerűen nem enged belépni (a szerver fut, haveromnak sikerült belépnije). Azóta frisítettem, újraindítóttam még driver update-et is kerestem de semmi. Egyszerűen nem enged játszani.

Ezt írja ki: [link]

2014. okt. 15. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Engem se enged be...
2014. okt. 15. 17:55
 2/8 anonim válasza:
Na meg engem se...
2014. okt. 15. 20:30
 3/8 anonim ***** válasza:

#1 Nekem XP-m van, nektek?

Ismerősömnek viszont megy...

2014. okt. 15. 20:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem win7-em. Haveromnak is ès ô be tud lèpni.
2014. okt. 15. 23:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Írtam a supportnak, délután bemásolom
2014. okt. 16. 06:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Srácok, tudom mi a probléma, ha nektek is az volt a problémátok mint nekem akkor kövessétek az alábbi lépéseket és működni fog.

1) Nyitsd meg a Internet Explorer-t

2)Jobb felső sarokban a piros X alatt katints a fogaskerék ikonra (tools)

3) Alúlrol a másodikra kattints rá ami azt írja, hogy "Internet Options"

4) Menj az utolsó rublikára ami azt mondja, hogy "Advanced"

5) Kattints a "Restore Advanced settings" majd "ok"-zd le

6) Indítsd el a League launcher-t rendszer gazdaként

7) Játsz :)

2014. okt. 16. 12:00
 7/8 anonim válasza:
Sajnos igy sem megy.. :(
2014. okt. 16. 19:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Support levél:

1, Bizonyosodj meg róla, hogy a Windows órád helyesen van beállítva.

[link]

2, Győződj meg róla, hogy az Internet Explorer beállításai megfelelően vannak kalibrálva (A böngésző frissítése a legújabb verzióra és a Microsoft fixit fájl futtatása a legelterjedtebb problémamegoldási módszerek közé tartoznak):

[link]

3, Kapcsold ki a hitelesítés opciót az Internet Explorerben. (IE Options > Advanced > Restore Advanced Settings, IE Options > Advanced > kapcsold ki a „Check for server certificate authentication” opciót.

Amennyiben az internet explorer egyik frissebb verziójával rendelkezel, akkor előfordulhat hogy a következő opciókat kell kikapcsolnod:

”check for server certificate revocation”

"Check for publisher's certificate revocation"

"Warn about certificate address mismatch"

4, Hatástalanítsd a Peer to Peer kapcsolatokat a javító jobb felső sarkában található beállítások gombbal. (fogaskerekek)

5, Töröld le a Pando Media Booster-t.

6, Győződj meg róla, hogy az Internet Explorer nincsen offline üzemmódba kapcsolva. (Ezt az Internet Exploreren belül a fájl menüben tudod ellenőrizni)

7. https://www.youtube.com/watch?v=B4GPhQRnQes Ez meg csak ellenőrzés, hogy még mindig követed-e a kis útmutatómat:)))))))))))))))))))))))))))

Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, akkor valószínűleg egy másik folyamat zavarja a League of Legends akadálytalan működését. Eltudnád nekem küldeni a háttérben futó folyamatok listáját? Itt találhatsz egy részletes leírást, ami elmagyarázza az egyes folyamatokat:

[link]

2014. okt. 16. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!