League of Legends telepítési probléma. Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Fel szeretném újra tenni a gépemre a League of legends nevű játékot, de nem engedi telepíteni mert ezt írja ki futtatásnál: 1038.dll nem Windows rendszerhez lett tervezve, vagy hibát tartalmaz. Már 1 hete ezzel szenvedek és nem tudom megcsinálni, pedig annyi mindent próbáltam, de még mindig nem jó. Fél éve még fel tudtam tenni, most hogy le lett törölve és újra fel szeretném, most nem engedi. Köszönöm a segítséget!2014. máj. 31. 12:27
1/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy valami vírust kapott be vagy nem tudom, de a megoldásra lennék kíváncsi.
2014. máj. 31. 12:30
2/4 A kérdező kommentje:
Azt is írja hogy hibás bináris fájl.
2014. máj. 31. 12:34
3/4 anonim válasza:
Még aktuális a dolog? :) Mert én tudnék segiteni ... Pontosan ugyanez a hibám volt nekem is ! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Igen még aktuális
2014. jún. 10. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!