[aion]Hogyan mukodik ez a Magic resistes dolog?
Mi szerint dol el az,hogy a karakterem Resit-eli a tamadast vagy nem???Ma teszteltem le a szettem (2100 Magic Resist clericen es 1986 Magic acc. a songweaverren).A magic acc alacsonyabb mint a clericem resist pontja es megis a songi osszes tamadasa betalalt es megcsak nem is volt PvP szettben...PvE szettben volt
En nem ertem hogyan lehet..ha a cleric resistje nagyobb mind az ellenfel magic acc ja...
Mi szerint dol el az,hogy a karakterem Resit-eli a tamadast vagy nem?
Rng, magyarul szerencse
a cericnek 114 pontal nagyobb a rezistje mint az ellenseg m.acc-ja, tehat 11,4% eselye van hogy rezistel egy tamadast
az alap statkulombseg 1000 pont, vagyis a cletic 2986 m.ressnel elmeletileg mindent rezistelne a songweaverrel szemben, de a jatekmechanika csak max 90% eselyt enged meg, mellesleg tobb skillnek is sajat bonusz m.acc passzivja van
vegkepp magic rezistre nem eri meg gyurni, nem nyujt anyi vedelmet magic kasztok ellen, mar a kozelharcosok ellen is elegge gyenge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!