Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az Airsoft mennyire drága dolog?

Az Airsoft mennyire drága dolog?

Figyelt kérdés
Elkezdett érdekelni az airsoft, ismerősöktől hallottam róla, viszont nem kérdeztem, hogy mennyi egy ilyen klubhoz a 'csatlakozási díj', mennyibe kerül egy jó fegyver indulónak, stb. És tényleg csak 16 éves kortól lehet? Egyáltalán szoktak lányok is airsoft-ozni? Akármiről az egész airsof témával kapcsolatban, nem csak a költségekről, szívesen várok válaszokat :)

2014. aug. 18. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Ruhákkal, fegyverekkel, felszereléssel, pályabérléssel együtt biztos nem fogod megúszni 100k alatt. Hadd kérdezzek valamit. A pályán akarsz becsajozni, vagy te vagy a lány, akit érdekel az airsoft? :)
2014. aug. 18. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Egy jó alap fegyver az AEG (automata, akksis), mesterlövész, shotgun, mellé egy AEP vagy gázos kis pisztoly. Ez 30-50 ezer forint. Erre jön a ruha, a maszk, esetelgesen sisak, térdvédő, táska, amiben a fegyót viszed, ez is simán felmehet 40 ezerre.

És akkor még nem volt szó az esetelges tuningról, lőszerről, stb.

Egyébként ha csak fun-olni mentek, érdemes az elején pár gagyi springes (minden lövésnél fel kell húzni) búcsús xart venni 5-7 ezerért. Így megtapasztalhatod, hogy mennyire jön be neked.

Nem sok nővel találkoztam airsoft pályákon. Becajozni nem nagyon fogsz, max ha van barátnőd rá lehet beszélni, hogy próbálja meg.

2014. aug. 18. 22:04
 3/8 anonim válasza:
Először úgy menj airsoftozni, hogy bérelsz felszerelést. Ha tetszik, utána vehetsz sajátot. Egy normáli aeg 30-40. Egy jó zubbony + nadrág ~17. Jó maszk + kényelmes védőszemüveg ~8. Lövedék még a legjobból is ~5000ft 5000 db. Tagsági díjról még nem hallottam, kíváncsi vagyok hogy mire költi a "főnök" (szerintem sörre és krvákra), pályabérletre tuti nem, az külön van, kisebb tingli-tanglik ingyen-1500ft, 1 napos nagy játék szervezettségtől függően 2000-5000ft, 2 napos játékok tizenpárezer. Mellényt meg egyéb csecsebecséket ráérsz késöbb venni. De ha beírod gugliba, hogy airsoft bolt, akkor tudsz konkrétan nézelődni. Ja és airsoftujonc.hu
2014. aug. 19. 11:52
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :)

Egyébként nem becsajozni akarok, hanem én vagyok lány :D

2014. aug. 19. 22:09
 5/8 Jakus Tamás ***** válasza:

Szintén lány ismerősöm 30-ból elkezdte az airsoftot. És csak megsúgom én annó 6 éve 9500-ból indultam :D

Szóval ez leginkább tőled függ hogy mennyit tudsz rá költeni. lehet venni jó fegyvert 50-ért is de 20-ért is lehet kezdőnek ideális és tartós fegyvert venni.

A ruha meg igazából lényegtelen hogy milyen. A lényeg hogy ne sajnáld mert bizony elég sok helyen el fog szakadni egy idő után :D ( Zöld vagy fekete nadrág és felső és kész is vagy :) )

Ami mellett nem mehetsz el az a maszk és a töltény. Mindkettő olyan ami nélkül nem mehetsz ki játékra de összesen kb 6000 ft.

Számoljunk csak. 25-ért tudnál venni egy jó minőségű G36C-t tokkal vonóval. 6000 a töltény és a maszk, Ruhára meg ha van otthon olyat amit írtam akkor nem kell költened. Egyből a 100000-ből csak 31 lett :D

És még valami. NE bérelj! Sajnos a fegyvert bérbe adók előszeretettel nézik hülyének az embert és horribilis összegeket szednek el mert "megsérült" holott semmi baja csak ezt a kezdő nem tudja és tejel.

Egyéb kérdésedre PM ben válaszolok :)

2014. aug. 21. 00:37
 6/8 Jakus Tamás ***** válasza:

Kicsit nagyon belementem a mi mennyibe kerül témába így most a többit is megválaszolom. :D

Nos Nálunk Nógrád megyében a csapatköltség kimerül a fórum fenntartási költségével ami évi szinten 2000 ft.

A 16 éves korhatárt nem tudod megkerülni. Ezt el kell fogadni. Mert Pl ha megsérülsz, elesel és kimegy a bokád vagy leesel valahonnan és eltörik a kezed akkor nem téged hanem a szervezőt fogják elővenni és ezt a rizikót 1 játék szervező sem fogja vállalni hacsak nem rokonod ez a bizonyos játék szervező.

Igen lányok is játszanak. :D Sajnos annyira nem népszerű a csajok körében ez a sportág mint pl a kézilabda de azért kezditek ti is felfedezni és ahogy a reakciókat látom eléggé élvezitek is :D

2014. aug. 21. 01:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha rám hallgatsz akkor olyan helyre mész ahol adnak fegyvert és ruhát. Pl:Szentendrén van ilyen amelyben az üzemeltetője fenntart még két helyet Budapest környékén,illetve Tatabányán van hasonló de ott asszem hogy nen kapsz ruhát.

Ja igen lányok is szoktak airsoftozni.

2014. aug. 21. 05:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, itt a link a szentendreihez.

[link]

2014. aug. 21. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!