Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ps4 vagy Xbox one?

Ps4 vagy Xbox one?

Figyelt kérdés
jelenleg Xbox 360-om van.Ha Ps4-et vennék akkor kéne szereznem mellé egy Ps3-mat, mert nem szeretnék 2 helyre fizetni multiért.Szerintetek?

2014. okt. 11. 17:32
1 2
 11/14 anonim válasza:
Hát,ha neked fontos/van is live előfizetésed akk x1+most jelenleg a ps4-re nincs játék,nekem is az van de amióta kijátszottam rajta az inFamous-t szinte be se kapcsoltam :( x1-re ott van a halo (4in1,ha régi gamek is jók+használva is van a gép/nem pórfogónak vetted)lesz a sunset overdrive vagy a ryse,a ps4-en fizetős a multi x1-en nem,azt mondják sokan hogy a ps erősebb,én nem látom a különbséget+x1-hez ott a kinect amivel ellehet baromkodni :P neked kell eldőnteni melyeket veszed
2014. okt. 17. 00:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Erősebb! Crysis ,3 teszt ps4 a nyerő. Én a helyedben pc-t választanék az a legjobb!!
2014. okt. 17. 18:13
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nálam az X1 a nyerő.
2014. okt. 23. 20:12
 14/14 anonim ***** válasza:
X1 a jobb.
2014. nov. 1. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!