Ps4 vagy Xbox one?
Ha multizni akarsz PS3-n az csak 16-ig van támogatva aztán viszlát. Ha 360-d van akkor One-t vegyél végül is a Live mind 2-n ugyanaz. És PS4-en fizetős is, ami 3-n szintén ugyanaz.
Am meg azt vedd figyelembe h milyen EX játék érdekel az adott platformra vélhetőleg 7 évre előre.
Me am tök mind 1 a multi platformosat mind 2-n megkapod.
"És PS4-en fizetős is, ami 3-n szintén ugyanaz."
Ezt remélem nem arra írtad, hogy ps3-on is fizetni kell a multiért (ha igen nem ps3 ingyenes maradt és marad is)
Ha már van xboxod szerintem olyan sokat nem nyersz ha veszel ps3-at, ha csak nincs olyan exkluzív amit mindenképpen ki akarsz próbálni...
Ha most kéne venned ps3 at vagy xboxot én ps3at ajánlanám de így szerintem hülyeség
Én vennék ps4-et azt kész
"Ezt remélem nem arra írtad, hogy ps3-on is fizetni kell a multiért (ha igen nem ps3 ingyenes maradt és marad is"
De rühellem az ilyeneket úgy értetem h ugyanazt a rendszert használja. Én is tom h a ps3 multija ingyenes képzeld van nekem is.
Csak vannak napok amikor laggol mint állat.
Ha mindeg mit játszol, csak a grafikára izgulsz: PS4
Ha Kinectes ugrabugrára és TV-zésre vágysz: XONE
Ha játszani akarsz: dönts az exkluzívok alapján.
Néhány exkluzív a két konzolra:
PS4 --->
Killzone: Shadow Fall
InFAMOUS: Second Son
Knack
DriveClub
The Last of Us Remastered
Uncharted 4
Bloodborne
No Man's Sky
Everybody's Gone to the Rapture
Rime
The Order: 1886
Until Dawn
WILD
Journey
LittleBigPlanet 3
Tearaway
Deep Down
Let it Die
új Ratchet & Clank játék
ja és valószínűleg (de nem biztos) a szokásos Sony exkluzív szériák folytatásai: Gran Turismo 7, God of War 4... stb.
XONE --->
Ryse: Son of Rome
Forza 5
Forza Horizon 2
Dead Rising 3
Crackdown 3
Fable Legends
Halo: The Master Chief Collection
Halo 5
Killer Insctinct
Kinectes sz*rok
Rise of The Tomb Raider
Quantum Break
Sunset Overdrive
új Gears of War játék
Titanfall
Project Spark
Ori and the Blind Forest
State of Decay
Online multiplayer mindkettőn fizetős, és mindkettőhöz járnak ajándék játékok.
Egyik sem drágább a másiknál (ha Kinect nélküli ONE-t nézzük), és a játékok is ugyanannyiba kerülnek.
Kontrollere mindkettőnek jó, a DualShock 4 rengeteget fejlődött (a DualShock 3 sokak szerint nagyon rossz volt), talán az XONE kicsivel jobb, de ez szubjektív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!