League of Legends-be hogyan gankeljek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem megy a jungelbe való tevékenykedés,nem tudok gankelni mindig meghalok,folyton kapom a reportot.Sír a csapat a gankért (volt hogy mind a 3 lanen.) nem tudok mindenhova szaladgálni. Egyszerűen nem megy a gankelés.Kb. minden meccsbe feedelek.Néztem videókat itt is olvasgattam kérdéseket de konkrét választ sehol nem találtam,videókban láttottakat is leutánzom,de semmi.Szerintem hagyom a jungelezést csak az a baj.hogy minden poszton kell tudni játszani.Aki tud segíteni,hogy hogyan gankeljek vagy esetleg hasznom váljék a jungelben az megköszöném.#Jungel #gankelés
2014. okt. 11. 14:07
1/3 anonim válasza:
Próbálj ki más hősöket , vagy esetleg más lanet.
2/3 A kérdező kommentje:
Supportként szoktam játszani de ahogy már irtam rankeden van ugy hogy nem én választom meg a posztomat!
2014. okt. 11. 18:42
3/3 anonim válasza:
Jungle-özni nem érdemes kemény rúnák és mesterséglapok nélkül. Tehát ha még nem vagy 30-as. A gank. A gank az , mikor túlerővel (tehát nem egyedül) sarokba szorítod az ellenséget (tehát olyan pozícióból ugrasz elő ahol elzárod a menekülés útját) és megölöd. Várj egy kicsit a támadással, had nyomuljon előre az ellenség előbb picit, és csak aztán bújj elő a bozótosból. Meg legyen valaki aki segít. Bár én sem vagyok jungler, inkább mides, de ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!