Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Team Fortress 2 Premium acc...

Árca kérdése:

Team Fortress 2 Premium acc semmi dropp? Hibás csere?

Figyelt kérdés

üdv!

TF2 be töltöttem fel minimális összeget,hogy végre prémium tag lehessek.Meg is lett csak eggy a bökkenő,azaz több!

1-Azt írták,hogy nagyobb dropp de aznap még egy fél órát játcottam esett 2 item.Váltottam prémiumra így,úgy amúgy meg az öröm 5 ik napja játcom prémiumosan és láss csodát semmi drobb!Semmi item nem esett,mégcsak láda sem ami rengeteg szokott esni még free accal is.Mi lehet vele?Megesett már párszor,hogy nehezen droppoltak a dolgok de nem az 5 ik napja semmi.Ez még el is menne,de a

2-ik dolog,cserelehetőség semmi esetre se jön össze.

Ezt a mondatot írja ki mindég:"Probléma adódott a cserekérelmed elküldésekor.Lehet hogy a csere átmenetileg nem elérhető,vagy a fiókod jelenleg nem tud cserekérelmet külden"

Néztem fórumokon sok helyen írták,hogy STEAM-GUARdot kapcsoljam be.Bevolt.Nem aktiváltad a visszaigazolást,megcsináltam írja is:Hitelesítve.

Volt aki azt mondta minimum 5 barátodnak kell lennie,de szerintem ez hülyeség.

Mi a fenét tudok ezzel kezdeni?A dropp lehet visszajön de a cserére semmi magyarázatot nemkaptam x /

Előre is köszönet a válaszokért!

2014. okt. 7. 18:01
 1/4 esvagy válasza:

1.: Egy héten csak max 14 (?) tárgyat találhatsz.

2.: Próbáld a profilodon beállítani az országodat!

2015. jan. 30. 15:06
 2/4 I3ence99 válasza:
Nekem is ez a bajom a cserével, és ugyan ugy én is vettem tárgyat a shopban. A prémiummal nincs gond, megkaptam és minden jó, DE ugyan azt írja a cserénél mint neked. Neked jó már? Ha igen kérlek mond el nekem is.
2015. júl. 10. 07:46
 3/4 I3ence99 válasza:
Nekem is ez a bajom a cserével, és ugyan ugy én is vettem tárgyat a shopban. A prémiummal nincs gond, megkaptam és minden jó, DE ugyan azt írja a cserénél mint neked. Neked jó már? Ha igen kérlek mond el nekem is mi a megoldás.
2015. júl. 10. 07:46
 4/4 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Nekem is ez volt a problémám de én kikapcsoltam majd bekapcsoltam a steamguardot, vártam 15napot és tessék,működött.

Szerintem akinek ien problémája van tegye ezt!

2015. aug. 4. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!