Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudok cserélni team...

Brandon kérdése:

Hogyan tudok cserélni team fortress 2-be?

Figyelt kérdés

A team fortress 2 nevű játékban tudom lehet tradelni de én csak a elis sapkámat tudom a fegyvereimet miért nem ?

Köszi a válaszokat előre is.

2014. jún. 21. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Prémium felhasználónak kell lenned (venni valamit a tf2 storeból). Én anno egy szendvicset vásároltam 0,35 euróért.
2014. jún. 21. 18:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja értem
2014. jún. 21. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Kiegészíteném az előttem szólót. Min 5€ értékben kell feltölteni a Steam tárcád. Az, hogy abból mit veszel már lényegtelen. Én azt ajánlom fegyvert ne vegyél úgy is esik majd, és nem jobbak mint a stock fegyverek.
2014. jún. 22. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem, a tf2-n belül vennie is kell valamit a prémiumhoz. Az 5 eurós feltöltéssel a steames piacon tud majd részt venni a későbbiekben (kártyák, hátterek, stb. cuccok vétele/eladása).

"Players with free accounts can upgrade their account to a premium account by making a purchase of any amount from the Mann Co. Store or by using an Upgrade to Premium Gift traded by another player. Upon completing the purchase or using the Gift, the player's account is immediately upgraded to premium, and all previously-imposed restrictions are removed."

2014. jún. 23. 01:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Cseréli 2 féle képpen tudsz:

1. - A barátlistádon a barátod neve melletti nyílra rányomsz, üzenet küldése, és ott a bejövő chat ablak jobb felső sarkában van egy nyíl, amire rányomsz, és meghívás tárgycserére.

2. - Bemész a tárgyakba, ott van egy csere gomb, és ott választhatsz, hogy a szerverről, vagy a barátlistádról.

2014. júl. 12. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!