Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy-két egyszerűbb böngészős...

Kmx1x2 kérdése:

Egy-két egyszerűbb böngészős játék infó-órai szórakozásra?

Figyelt kérdés

Röviden: Középsuli - Informatika. Egy-két böngészős játék kéne a szabadidőnkre. Olyan kéne, ami nem regisztrálós/sokat babrálós VAGY "nagy" gépigényű, mert a gépek sajna eléggé lassúak a nettel együtt.

Sok infó óránk van és a feladatok nagy részét hamar el tudjuk intézni néhány haverommal és így sok a szabadidőnk, de eléggé unatkozni szoktunk, mert (természetesen) a gépekre nem nagyon lehet rakni semmit.

Unfair-Mario versenyek és akármilyen netes jatekok jutottak eszünkbe, de már ráuntunk + nagy részüket nem lehet tényleg együtt játszani, ami poén lenne. Valami olyan kéne, amivel ellenénk egy ideig. :D

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. okt. 6. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:

www.armorgames.com

szemezgessetek

2014. okt. 6. 19:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Háát igen.. Köszönöm, most egy kicsit körbenéztem, de én inkább "bevált" vagy "jobbféle" flasheket keresek és igaz, ezek se rosszak, de kicsit konkrétabbra gondoltam.
2014. okt. 6. 19:34
 3/7 anonim válasza:

Tank trouble(.com) vagy AZ flash game (google). A kettő ua. csak az az AZ kicsit más, mert korábbi verzió.

Vagy gang beasts.

2014. okt. 6. 19:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Zöld kezecske! Ezeket ismerem, próbáltam és jók, de a gang beasts asszem' nincs böngészőben, csak pár megás letöltősen. Jó játékok! Még várok hasonlókat amivel jól el lehet lenni. Kösz!
2014. okt. 6. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Plasma Burst 2

Oldalnézetes lövöldözős játék.

Nem kell regisztrálni, Guest néven be lehet lépni multy-ba.

Tudsz saját pályát csinálni (de ez regisztrációs).

www.plazmaburst2.com

2014. okt. 7. 14:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Plasma Burst 2 TÉNYLEG A LEGJOBB! :)
2014. okt. 7. 15:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tényleg egész jó. Még várok néhányat!
2014. okt. 7. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!