A Play Station 4-en futnak a Play Staton 3 játékai?
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 17:03
3/10 anonim válasza:
Nekem Ps 2-n ment PS 1-es szóval szerintem igen.
5/10 anonim válasza:
Hülyeség lenne, hogyha menne, mert nekik akk úszik a profit.
6/10 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam, ami már nincs ps4-re kiadva
2014. okt. 8. 19:00
7/10 anonim válasza:
A "jobbakat" újra kiadják pl GTA V, Last of us
Többit nem...
Annó ps3 se vitte ps2-őt (csak a fat 60 gbs gép de az se mindet és pont az a gép leghajlamosabb a sárgaledre)
9/10 TaKy99 válasza:
Februártól?
Na, micsoda infóid vannak!
Csak nem kiadnak egy olyan PS4-et, amibe egy PS3 is lesz beépítve?
Mert a PS4 és PS3 architektúrája teljesen különböző, azaz a PS3-as gémeknek saját lapkakészlet kellene.
Ha meg a PS NOW-ra gondolsz, akkor Európában egy darabig még felejtsd el! Még az usában is csak tesztelgetik. úgy lesz itt PS NOW, ahogy PSN LIVE és filmek és zenék.... és talán majd 2025-ben lesz Magyarországon játék (PS NOW) is :(
10/10 anonim válasza:
Megint egy bunkó... Engem a sony le oktatott, innen tudom. De te biztosan okosabb vagy minta maga a sony...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!