Xbox 360 E vs play station 3 slim?
Xbox 360 + kinect : 250 gb
Play Station 3 + webkamera és mozgás érzékelő: 500 GB
Most szeretném megvenni életem 1. KoNzolát .
Nem tudom melyik megbízhatób és melyik birná jobban a strapát ... (terhelést).
Melyikhez olcsóbbak a játékok ?? Stb.
Az xbox-ra lehet tenni RGH-t, és akkor futtathatsz rajta letöltött játékokat ingyen - csak akkor az internet hozzáférésről le kell mondanod a konzolon keresztül.
Ps3-nál ilyen nincs, meg kell venni a játékokat, viszont ingyen van az multi.
Mindkettő egyformán bírja a strapát.
Ps3-on sokkal jobb exkluzív címek vannak. God of War, Metal Gear Solid 4, stb.
Az xbox kontrollere inkább autós, vagy fps játékokhoz való, viszont ha gyors gombnyomogatásra, vagy reflexekre van szükség, akkor viszont a ps3 a jobb. Xboxon pl verekedős játkkal játszani kínszenvedés.
Sowilo bírom mikor valakinek fogalma sincs a dolgokról ps3-on de azért leírja mint egy profi xD
"RGH-t, és akkor futtathatsz rajta letöltött játékokat ingyen - csak akkor az internet hozzáférésről le kell mondanod a konzolon keresztül.
Ps3-nál ilyen nincs, meg kell venni a játékokat, viszont ingyen van az multi. "
Fel kell világosítanom akkor, hogy ps3 is törhető fat és slim 2xxxx gépek... cfw-zni lehet ki sem kell írni a játékokat... csak ftp-vel átmásolod...
3xxxx és 4xxxx gép is törhető volt egészen a legújabb ofw-ig
PS3-at vegyél, több exkluzív van
volt 360-om és multiplatform címeken kívül alig van rá exkluzív Halo és Forza kb ennyi ami értelmes
# 4
Xboxos vagyok, régebben néztem utána. Akkor még az újabb gyártmányok nem voltak törhetőek. De köszönöm hogy kijavítottál a fa.szkalap hangnem ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!