Ti mit írnátok egy ivós játékba?
Figyelt kérdés
Baromnak szülinapjára akarok csinálni egy ivós játékot ,ilyen pörgetőset. Olyat amiben benne van a gyűrűk ura, a mátrix, Harry Potter2014. okt. 5. 14:23
1/3 anonim 

válasza:

Ha kész lett mutasd meg, persze csak ha nem titok, engem is érdekel. Mi mindennel játszottunk már, attól függ persze ki mennyire bírja. Rövidből ha megiszol gyorsan 5öt utána már nem játszol sokat. Laza piával nyomjátok, sör, fröccs...
2/3 anonim válasza:
Nem egészen értem, hogy mire gondolsz.
Kérdésekre kell felelnie és ha nem tudja iszik, vagy kipörgeti pl.: Kővé dermesztetted Frics macskáját, ezért innod kell 3cl pálinkát?
3/3 A kérdező kommentje:
társas játékra gondoltam ,csak körbe kell menni közben meg megcsinálni amik a mezőkben vannak (pl: melletted lévő iszik, kimaradsz mert meg kell várnod Gandalfot aki 3 nap múlva vissza tér,) de szeretnék bele kártyákat is rakni csak h ne legyen unalmas :) és a kártyákon lehetne ilyen szívatós kártya h ezt meg ezt kéne megcsinálni ...csak ezeket nem tudtam még kitalálni :/
2014. okt. 11. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!