A Five Nights at Freddy's játékba mi olyan félelmetes?
Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 20:18
1/11 Smileyhead válasza:
YouTube-on nézve tényleg nem túl ijesztő, de próbáld csak ki! Garantált a besz*rás :D
2/11 anonim válasza:
Régen néztem youtube videókat. Reakcióm: ez félelmetes??? Ilyen hülyeséget de azért kipróbálom.... beléptem a játékba várok várok á uncsi ki is lépek, de még megnézek egy kamerát, és nem pont akkor vicsorog bele egy játékmedve.. felborultam a székemmel.
Igaza van az előttem lévőnek, játssz vele ha bátrabb vagy a 2. részén, de nem fogod megbánni csak beszarni. XD
3/11 anonim válasza:
mindenki ezt mondja, baráti társaságban telefonon játszottunk, akik nézik mondják hogy: Ebben mi a félelmetes, úristen?. Aztán megkapod a telefont, te irányítod, te nyomogatod, és akkor a következő kis állatka rád fog sikitozva nézni, és akkor aztán be fogsz szarni.első nap mindig könnyű, a másodiknál már ésszel kell, a harmadiktól kezdve meg már nehéz. A 2. részéről ne is beszéljünk, az még nehezebb, ott nem lehet ajtót csukni, hanem maszkot kell felvenned. már a második nap rohadt nehéz, és qrvára fosatós, sűrűn van olyan hogy mondjuk kamerát nézel, visszajösz és eléd terem villogva a medve, de még nem sikít nem öl meg, van időd felhúzni a maszkot, de ha annyira megijedsz hogy elrántod magad a teelfontól vagy a géptől akkor tényleg megöl, szóval idejében felkell venned a maszkot, ráadásul folyamatosan felkell húznod a zenegépet az egyik szobában a kamerán keresztül(nemtom hogy), és ha nem húzod fel, akkor garantáltan olyan szörnyek jönnek hogy azok lerántják a maszkod és már halott vagy. Ja igen, ha a maszkot felveszed akkor azthiszik hogy te is valami plüss vagy és akkor nem ölnek meg, ezt az elejére kellett volna írnom. Lényegében szerintem ez egy rohadt jó izgalmas parázós játék
4/11 pepe0905 válasza:
Csak két szó: robot, és plüssök.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem ijesztő.Én már kipróbáltam,és beugrott elém a bohóc,azon nyomban röhögőgörcsöt kaptam. :'))))
6/11 anonim válasza:
na hát nekem egyik játékcuccos sem fosatós én a puppet-től(bohóctól)fostam be de úgy hogy elhajítottam a telót és majdnem betört a képernyője)aztán persze mindenki röhögőgörcsöt kap és újra-újra megijeszteti magát.ez eddig oké de ha utánanézel hogy mi is a történet lényege és belegondolsz akkor kitör a frász és egyméteres körzetben elkerülöd a telód.
7/11 anonim válasza:
Nagyon ijesztő. Amikor az 5.éjszakánál beleugrik sikitva foxy a pofádba... XD De a többiről ne is beszéljünk, hiszen ott van még vagy millió robot...Szerintem egy rohadt parás játék!! Ajánlom a 2.részét! :)
8/11 Matee1999 válasza:
gazából nem azért horror ez a játék, mert ijesztő lenne, amúgy ijesztő nagyon mikor először játszol vele, de igazából azért durva ez a játék, mert miközben játszol, hatalmas lelki nyomás meg izgalom van a játékoson, hogy mikor ugranak a képébe a robotok, meg hogy megcsinálhassa az éjszakát. A fnaf 3 már tényleg nagyon parás
9/11 anonim válasza:
Meg ahhoz hogy szeresd a játékot, sok sok vidit kell róla nézni (rengetek easteregg van a játékban) és még tudni kell a történetet mert nagyon DURVA és én még az egyik zenén sirtam is! Nagyon DURVA a háttértöténete és nem csak annyi hogy beleugrik a pofádba!! Meg egy ember csináltam (scott cawthon) a kamerák,map stb... És a 4.rész a Hallooweenkor fog kijönni!
10/11 Matee1999 válasza:
Aki szerint nem ijesztő a Five Nights at Freddy's, az próbálja ki a 4-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!