Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért laggol a Counter Strike...

Ice001 kérdése:

Miért laggol a Counter Strike Source ilyen géppel?

Figyelt kérdés

Nvidia Geforce 210 1GB videókáryával

4GB ram-al

Intel Pentium Dual 1,80 Ghz-s procival

A videókártya nemtudja optimizálni a játékokat, viszont az egyik ismerősömnek 512 vga 1gb ram meg egy dual core 2,50 procia van és neki fullon viszi 60 fps-el a Css-t. A warhostingos kliensel játszom, és v34-en több fps-em volt viszont mennie kellene full grafikán. Akinek bármi tippje van kérdem irja.

2014. okt. 5. 09:15
 1/10 anonim ***** válasza:

Heló!

Driverek újratelepítése, directx-el együtt, valamint a gép elenőrzése, vírus után, és töredezettségmentesítés.

Ezeket végezd el, ha ez után is fennáll a probléma, akkor nagy eséllyel olyan gond lehet, amit úgy nem lehet megoldani, ha valaki nem ül oda a gépedhez.

2014. okt. 5. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Háát...

Én azon se lepődnék meg, ha a géped gyenge hozzá. Hiába 1 giga vram-os a videókártyád, ha ennyire olcsót veszel.

2014. okt. 5. 16:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Mikor vettem nem azon gondolkodtam, hogy milyen hanem hogy 1Gb nekem akk ez tünt fel s láttam h olcsó ezért vettem ez, de már megbántam, de mégsem dobhatom mostmár ki..
2014. okt. 5. 17:15
 4/10 anonim ***** válasza:
2004-es a source, a Geeforce 6200-emen simán ment (régi szép idők)... Maga a VGa nem kell ,hogy gyenge legyen ehhez.
2014. okt. 5. 20:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Tehát akkor most kell, hogy menjen ilyen géppel vagy nem?
2014. okt. 9. 16:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Bőven elég neki. 2004-es játékról beszélünk, és a source motor ráadásul a jól optimizálhatóságáról híres.

Írtam, mit próbálj ki, ha fps laggod van, ha azokon végigmentél, akkor nicns más, mint valakit megkréni, hogy személyesne, a gépednél próbálkozzon.

2014. okt. 10. 11:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a válaszod :)))
2014. okt. 13. 16:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Viszont azt mondják, hogy a törzstelenités során fontos dolgok is törlődhetnek a gépről, ez mennyire igaz?
2014. okt. 18. 09:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Idővel a merevlemez szektorjai nem úgy szuperálnak ,ahogy kellene, a sok törléstől, telepítéstől... Ezért az adato ksérülhetnek, nehezen ovlashatóak... Ezért kell töredezettmentesíteni. A bból - elméletielg - nem igen lehet baj ,ha pedig lenne, akkor már úgyis hatalams gond van a gépeddel.
2014. okt. 18. 10:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a segítségedet, komolyan sokat segítettél és amúgy is meszek a nyáron egy másik gépet, sokkal jobbat de addig is szeretnék még css-zni úgyhogy megcsinálom amiket írtál kösz a válaszokat s megy a zöld pacsi :D
2014. okt. 19. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!