Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mért szaggat sok játék a gépemen?

Mért szaggat sok játék a gépemen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettem egy Laptopot, amiben ezek vannak: 6 GB DDR3 1600 mhz ram, AMD A10 5745APU processzor, AMD 8710M 1 GB + AMD 8670M 1 GB Videókártya. Na most a Far Cry 3 közepes beállításon jól fut, a BF3 szintúgy, a Forma 1 2013 Szinte minden max és semmi lagg, viszont pl : A CS:GO ; CS 1.6 ezekben kevés az fps. Go-ban 20-50 , 1.6 ban pedig 100 de van hogy leugrik 40 re.. Mi lehet a hiba? 1.6 elvileg nagyon kis gépigényű. Mit kell átállítanom ?

#AMD #Counter-Strike #laptop #Miért szaggat sok játék #Miért nem fut folyamatosan
2013. dec. 28. 15:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a legfőbb gond az hogy laptopról beszélünk.

Nem leszólásból mondom, de a laptopok nem igazán ilyen "komoly" játékok futtatására lettek megalkotva.

Bocs, de ez van.

2013. dec. 28. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
CS 1.6-nak hasítani kellene a laptopodon. Elképzelhető, hogy valamelyik régebbi vga driver megoldaná a problémát.
2013. dec. 28. 16:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem. Csak érdekes, hogy nagyobb gépigényű játék jobban fut mint a kisebb..
2013. dec. 28. 16:05
 4/8 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, az a gond, hogy nehéz drivereket találni, mert elvileg csak win 8 futna a gépen, a win 7 is elég maceráns dolog rá, sok drivert keresgetni kellett, és nem találtam régebbit csak 1 et.. :S
2013. dec. 28. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
egy az hogy laptop, kettő hogy ezek már nagyon régi játékok a másik meg az hogy win 8, de szerintem a win 7 nek se tetszene, de ha leszedsz valami régi drivereket akkor lehet megoldódna a problem :)
2013. dec. 28. 16:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek azzal a hibával, h laptop. Nekem 100 fps felé menne az fps-em ha a cs engedné. És nem lehet véletlenül h ami szaggat ott multizni akarsz szervereken? A többibe meg esetleg egyjátékos?? Mert akkor megnézhetnéd cs-be a pinged. Ha 35-40 fölött van egy jobb netet javasolnék.
2013. dec. 30. 11:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Nos, windows 8 van ugye rajta, most sikerült húznom a vidikarin mert eddig 300mhz-en ketyegett most 1300mhz-en. CS:GO jól fut rajta, de az 1.6-ban sajnos fps lagg van néha leugrik 40-70 re 100 ról.. Nem tudom mi lehet az oka, de régebbi drivereket nem találtam.. :S
2013. dec. 30. 22:37
 8/8 anonim válasza:
egy jó laptop ugyanúgy elbírja mint egy valamivel olcsóbb asztali gép a játékokat és a cs 1-6 nak meg normálisan kéne futnia a gépeden
2014. jan. 4. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!