Foci manageres játék?
Tudom, hogy valami eszméletlen mennyiségű foci manageres játék van, de valaki tud valami olyat, ami igazán jó?
Top Elevent kérlek ne :D
Egyébként erre szerintem senki nem fog tudni válaszolni, de régebben játszottam egy jó manageres játékkal, és az egyetlen dolog amire emlékszem belőle, hogy a képességszintek szavakkal voltak, pl :
- Isteni
- Pocsék
És sok más. Köszönöm előre is!
(Ui. a FIFA 15-öt csak 1 hónap múlva kapom és addig kell valami elfoglaltság)
Ja, ha hattrick-el kezdesz játszani, érdemes hozzá letölteni a foxtrick nevű bővítményt. Sokat tud segíteni a játékban.
De mielőtt elkezded érdemes alaposan elolvasni a súgó minden pontját. Nem tudom létezik e még, de volt ilyen mentor program szerűség, ahol tapasztalt hattrick-esek lesznek kezdők mentorai, így segítve őket az elindulásban. A fórumokat is érdemes olvasgatni.
Ez érdekes.. kitöröltem a kérdést (ELVILEG), de mégis most kaptam emailt, hogy kapom a válaszokat..
Egyébként kösz a válaszokat, de már megtaláltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!