Szerintetek van helye a játékok között?
Szerintetek van helye az interaktív,dráma játékoknak a játékiparban ?? mert én szerintem van ! amit a fejlesztők és cage leművelt a Beyond Two Souls-al az valami elképesztő
olyan szinten megszerettem ez a műfajt a játékiparban,hogy azóta mióta kijátszottam a beyondot imádkozom,hogy jöjjön már még ki ehhez hasonló műalkotás mert a történet és a dráma lehengerlő! Bár sokkal több ilyen játék lenne !
Én nem rajongok az ilyenekért, számomra a játék az interaktivitás miatt különb egy filmnél, jó dolog, ha tudom irányítani a párbeszédeket, de nem érzem azt, hogy többet adna, mint egy könyv alapú szerepjáték, ha a játékmenet nem állja meg a helyét, akkor maximum egyszer végigdarálom a sztori miatt(a mai, általában pár órás játékoknál ez meg nem egy nagy dolog).
De ettől függetlenül van helye, a rétegjátékoknak az a hatalmas előnye, hogy ha korrektül el vannak készítve, akkor viszonylag biztos jövedelemforrás lehet(szemben pl egy cod klónnal, számtalanszor láttuk már, hogy próbálták lekoppintani, de valahogy soha nem jött össze, pénztől függetlenül - jó példa erre pl az utolsó két medal of honor, valami rettenet). Amúgy ha bejön az ilyesmi, akkor a heavy rain, és esetleg a régebbi fahrenheit\indigo prophecy játékokat nézd meg.
Még egy hasonló, PS3 exkluzív játék: Heavy Rain
Egyéb, történetalapú játékok:
- The Walking Dead
- The Wolf Among Us
És lesz még:
- Tales from the Borderlands
- Game of Thrones
Az utolsó négyet a Telltale Games fejleszti és elég hasonlóak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!