Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek is a Gta:Vice...

Szerintetek is a Gta:Vice City volt a legjobb játék idáig amit kiadtak?

Figyelt kérdés
Én még mindig a legjobb játéknak tartom, ezen nőttem fel.Szerintem a Gta:V-t is alázni fogja akkor is.Konkrétam ovodás voltam mikor elkezdtem vele játszani, egy ember adta oda azt a 2 cd-t,iszonyatosan hálás vagyok neki, a játék megváltoztatta az életem.Bárcsak tudnám ki is volt. :(

2014. szept. 27. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a legjobb, de kétség kívül az EGYIK legjobb. xD

Nálam a sorrend: GTA SA, GTA VC

2014. szept. 28. 01:05
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

A GTA szériában? Nem, a San Andreas-t jobban szerettem.

A GTA szérián kívül? Az meg teljességel kizárt.

2014. szept. 28. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is inkább a San Andreas-ra szavazok!
2014. szept. 29. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:

A Vice City volt, és maradt számomra a leghangulatosabb GTA. Tökéletesen visszaadja a 80-as évek hangulatát, a helyszínek, a ruhák, a zenék, minden tökéletes. Plusz az a rengeteg emlék amit visszahoz, mikor rohantam haza a suliból, ledobtam a táskámat és egyből gép bekapcs és Vice City. (A játékhelikopteres küldetés két hónapot vett el az életemből, és egy tányér is kirepült az ablakon úgy a 80adik próbálkozás táján. :D )

Viszont történetben és karakterekben egyértelműen a San Andreasra szavazok. Tommyról annyit tudunk, hogy egy börtönből szabadult pszichopata akinek az apja nyomdász volt, CJ karaktere sokkal jobban ki van dolgozva, és a sztori is hibátlan, akár filmet is lehetne belőle csinálni.

A GTA IV "era" szerintem egy nagy egyhelyben toporgás a Rockstar részéről. Minden egyes GTA hozott valami újat (a GTA III a 3D-t, a Vice City a motorokat és házvásárlást, az SA az úszást, a biciklit, az ejtőernyőt stb.). A IV-ben azon kívül, hogy szép és a paksi atomerőmű kell hozzá, hogy elmenjen normálisan szinte semmi újítás nincs. Menj el x helyre, öld meg y-t, és közben lehet, hogy megismered z-t, aki majd új küldetéseket ad ahol ugyanezt csinálhatod. Jó, a vége mondjuk poén (nem lövöm le, hátha valaki még nem nyomta végig) de ennyi, és én hiányoltam belőle, hogy nem szerkeszthettem a karakter kinézetét, ezt imádtam a SA-ban.

2014. okt. 6. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!