Playstation 3 rossz képminőség?
Üdv, van egy PS3 500GB-os SuperSlimem, és hozzá pár játék, amit most kiemelnék, az a Red Dead Redemption. Ugyanis, ennél van az a problémám, mi szerint a kép nem tudom elmondani, hogy milyen. Olyan, mintha 640x480-on játszanál HD monitoron. Ami rávan kötve a konzolra, az egy 32"-os Samsung LED TV, 1080p felbontással. HDMI-vel van rákötve a masina, és a TV is írja a menüben, hogy 1080p, a játékban pedig, hogy 720p, de mégis nagyon mosott a kép, ha közel megyek a tv-hez, a csávó kalapja egy paca. Nem lehet kivenni, nézegettem fórumokat is, de nem tudom azt sem, hogy ennek a hibának, ha egyáltalán hiba, mi a neve... Valami tanácsot, beállítást szívesen fogadok!:)
UI.: minden jogtiszta, tehát nem rossz törés vagy valami. Esetleg ha valaki megtenné, töltene fel egy képet, hogy nála milyen a kép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!