Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért rossz a képminőség az...

Miért rossz a képminőség az xboxomon?

Figyelt kérdés

Bocsanat nem irok ekezetet telon vagyok, nagyon hosszu ido lenne.

Naszoval vettem egy hasznalt xbox 360at (nem tudom melyik fajta vagy, hogy milyenek leteznek egyaltalan) es van hozza GTA5om. Az a nagy problemam, hogy rettenetes a grafika, olyan mint a san andreasban volt kb. (Kiveve a viz, a tavak es a tenger gyonyoru).

Ezen ninsen HDMI csatlakozo csak rgb vagy egy sarga csatival tudom bedugni (en a rgb csatival dugtam be mintha jobb lenne)

Van a kabel xbox feloli vegen egy hdtv tv csatlakozo nekem a tv re van allitva a masik nem tudom mi ha azon van a tv azt irja hogy no signal?

Szoval miert ilyen a grafika?

Mit kene meg allitanom?

Hogyan javithatnek rajta?

Mellekes kerdes, miert nem mukodnek a cheat kodok? Jatek kozben beirtam parat de semmi sem tortent.

Valaszokat elore is koszonom szepen :)

2014. ápr. 17. 01:12
 1/1 anonim ***** válasza:

HDAV kábelt vegyél hozzá ilyet :

[link]

Nekem is ezzel van bekötve, jobb mint az RCA.

2014. ápr. 17. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!