Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudom meg hackelni a...

Hogyan tudom meg hackelni a World of Warcraftot?

Figyelt kérdés

a Tauri magyar szerveren tolom de nem tok semmilyen hacket ...ha tudnátok adni tippeket megköszönném mert már unalmas fejlődni a karikkal de szeretem a játékot...

2 hackat is letöltöttem már de nem értek én az ilyen dolgokhoz...

2010. jan. 20. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Az igényesebb szervereken van fent anticheat, ami nem engedi a hacket. Legalábbis ahol én játszottam ott volt, és gazdagon osztogattak érte a bannt is. A taurin nem játszottam, szal nemtudom h ott van-e. Egyszer próbáltam emuhack-et, de azt is csak funszerón. Semmi extra, sőt csak a játékélményt rombolja. Ha tényleg szeretsz játszani akkor tök felesleges.
2010. jan. 20. 17:01
 2/3 anonim ***** válasza:
a tarui magyarország egyik legjob tört szeroja :/ nemhiszem hogy találsz hacket hozzá, sanos énis utálok fejlödni( a wowban az instát és a pvp imádom ) de hát megkell küzdeni érte, legaláb kiismered az uj spelleket
2010. márc. 1. 20:23
 3/3 anonim válasza:
remélem találsz hozzá és tönkrebaszod mindannyinak a játékját.. sok szerencsét hozzá ;) -.-
2010. nov. 13. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!