Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Rome 2 Total War Empreor...

Rome 2 Total War Empreor Edition gond. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Nos nekem már alapjáraton megvan a Rome 2 Total War, és úgy tudom hogy akinek megvolt már eddig a játék akkor ők egy patchel kapják meg a többi DLC.-t. Nos nekem 1 GB-os patch jött le, be is jön hogy Emperor Edition... de semmi más! Más lett a háttér meg a betöltőképernyő! De a DLC-k nincsenek meg! Valamit rosszul csináltam?

2014. szept. 16. 16:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mit ír??
2014. dec. 17. 18:01
 12/20 anonim válasza:

,,Letölthető tartalom

E tartalomhoz szükség van a(z) Total War™: ROME II - Emperor Edition alapjáték Steames változatára. " akkor most kinek higgyek ?

2014. dec. 18. 17:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen vaze, azért eltölthető tartalom, mert kell hozzá a játék. Önmagában mit akarsz csinálni egy DLC-vel, hogy ha nincs meg hozzá a játékod?
2014. dec. 18. 17:07
 14/20 anonim válasza:
Megvan a játék az alap (Total War rome 2) csak a későbbiekben mint ahogy a kérdezőnek is átkonvertálta Emperor Edition-ra... Még mindig kivan irva a Total War Rome 2 Emperor Edition. Sőt még tudok játszani a augustus dlc-vel...
2014. dec. 18. 17:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Naná vaze mert az Emperor Edition nem más, mint a Patch 15, ami egy ingyenes update volt, és az Imperator Augustus kampány egy ingyenes csomag volt. Te egyetlen szónak sem néztél utána a gakorin kívül? Heteken keresztül nagybetűkkel világított a Total War Launcher közepén, meg a Rome 2 fórumok főoldalán a téma.
2014. dec. 18. 18:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha a fizetős DLC kell, azt meg fizesd ki.
2014. dec. 18. 18:35
 17/20 anonim válasza:
tudnál olyan oldalt leírni ami nem a steam-re köt ki, hogy megvegyem ?
2014. dec. 18. 18:41
 18/20 anonim ***** válasza:
2014. dec. 18. 18:47
 19/20 anonim válasza:
Kösz. Mellesleg ez az oldal mennyire biztos ? Ugy értem nem kamu oldal, hogy kivan írva az ára és nagyba egy 5-ösel több vagy megveszem aztán 1-2 hét múlva meg folyamatosan kapja le a pénzt.
2014. dec. 18. 19:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Hallod, ez a Sega oldala
2014. dec. 18. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!