Rome 2 Total War Empreor Edition gond. Valaki tud segíteni?
A fizetett DLC-k nem voltak benne az Emperor Edition-ben. Gondolj bele, 50 euró az EE, nagyjából. Azelőtt 50 euró volt az alapjáték. Az összes DLC együtt szintén megvan kb. 50 euró, még több is akár. Nem adhatják ki ugyanannyiért a játékot, az összes DLC-vel együtt. Meg kellesz venned őket.
Volt egy kis gond a boltokkal, hamarabb adtak ki információt, mint ahogy azt a Creative Assembly közzétette, néhány ezek közül nem is volt igaz. Ezért lehetett a kavarodás.
Akkor miért van oda írva ?
"About Total War: ROME II - Emperor Edition:
Emperor Edition is the definitive edition of ROME II, featuring an improved politics system, overhauled building chains, rebalanced battles and improved visuals in both campaign and battle.
In addition, Emperor Edition includes all content and feature updates made available for ROME II since its launch in September 2013. These include Twitch.TV integration, touchscreen controls, new playable factions and units, and Mac compatibility.
The Imperator Augustus Campaign Pack and all Emperor Edition content and features are free, via automatic update, to all existing ROME II owners."
Én végignéztem a store oldalt, nekem megvan a játék, nyár óta fent vagyok a Total War hivatalos fórumán. Biztosíthatlak, hogy soha sehol egyszer sem mondták, hogy a korábbi fizetős DLC-k benne lesznek az Emperor Edition-ben. Egy kampány-csomag jött az EE update-el, az Imperator Augustus. Ez teljesen ingyenes, így nektek is emg kell hogy legyen, ha nincs, akkor kapcsoljátok be Steamen az automatikus frissítéseket. A többi ha kell, vedd meg külön.
A többi:
-Greek States Culture pack
-Nomadic Tribes Culture Pack
-Pirates and Raiders Culture Pack
-Black Sea Colonies Culture Pack
-Caesar in Gaul Campaign Pack
-Hannibal at the Gates Campaign Pack
-Wrath of Sparta Campaign Pack
-Beasts of War Unit Pack
-Daughters of Mars Unit Pack
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!