Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol, Most én vagyok a noob...

Lol, Most én vagyok a noob vagy ez mindenkivel így van?

Figyelt kérdés
Általában a meccseket 11/1,6/2,8/3-mal szoktam befejezni de ma buktam zsinórban négy rankedet és 1/6 3/7 átlag most az ellenfél lett erősebb vagy én vagyok a béna?

2014. szept. 15. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg a csapattarsaid szemeben te vagy a noob, valoszinuleg a te nezopontodban csak egy rossz nap volt, gyakorlatilag pedig teljesen lenyegtelen, hogy egy jatekban mennyire vagy jo vagy rossz.
2014. szept. 15. 20:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Pedig sokan így ítélnek meg stat alapján hogy "Fú nekem több killem van" közben meg nincs tisztában a játékkal pl. Rossz farm,rossz build,megpróbálja kiszedni torony alatt.Ezt inkább nevezném noobnak mint hogy feláldozom magam a csapatért hogy mindenkinek legyen killje és akkor "haha noob"....
2014. szept. 15. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:

rossz napod van, ennyi az egész. Nekem is szokott lose szériám lenni, akkor nem is szabad erőltetni.

A statról meg annyit, hogy volt meccsem, ahol 10-30 volt az állás és 1 ace-szel bevertük a francba, szóval annyit a killjeikről.

2014. szept. 16. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!