League of legends Rengaral noob vagyok?
Egy noob sose mondja magára hogy noob, tehát nem lehetsz noob, maximum kezdő. Amúgy az elején vegyél neki 1-2 AD itemet, utána buildeld tankosra és egy hallhatatlan gyilkológép leszel.
GOLD III
Hát először is a 7 halál nem jelenti hogy noob vagy lehet hogy csak az ellenfeleid voltak jók én nekem rengar a kedvencem 32:2:3 296 ba voltam vele arra figyelj hogy az ulti-t csak 4-5 vadságpontnál ferocity-nél használd a w-t 5 vadsággal mert életet tölt vissza ha menekülsz az ulti val arra számítanak hogy visszafele mész vagy bokorba de tedd az ellenkezőjét a hátuk mögé menekülj vagy jungle-ba rendszeresen használj bokrot farmolj sokat 6 szint felett mehetsz gank-elni midre vagy botra előszőr fejleszd az e-t utána w q aztán maxold ki az e-t utána a w-t majd a végén a q-t mert annak amúgy is nagy a sebzése ugye ha lehet akkor az r-t sokat wardolj minden 5. Másodpercbe nzéd a térképet
Vigyél átvillanást-gyógyítást. Átvillanás-sújtást ha jungle-be mész. Top-on átvillanás-égetés. Ha felméred a terepet és ha ugy véled meg tudsz ölni valakit akkor csak hátrálj majd ha nem számít rá támadd meg
Ne kockáztass gyilkosságot halálér
De lehet hogy csak nem tudod az assasinokat kezelni
Remélem segíthettem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!