Mért fifáznak többségben xboxon?
Utáltam windowson fifázni mert nem volt közvetlen az irányítás, kesett, lassú volt stb, holott a gépem erős. Ezt akarom kiküszöbölni konzollal. Nem volt még konzolom, de xbox 360as kontrollerrel fifaztam pcn és úgy ropogott a kezemben hogy jaj.... Nem tetszett.
Utalom a microsoftot.(sonyrol nincs még tapasztalatom). Windows=Microsoft, Xbox=Microsoft VISZONT ami okozza a galibát az a következő! Fifa=Microsoft és Sony=Konami! A gyengébbek kedvéért fifa=xbox, sony=pes(ráadásul japók mind ketten). Szetvan fikazva az xbox de hogy vegyek úgy sonyt FIFARA, ha a fifa rivalisaval(PES) van partnersegben(ami portolasnal igenis sokat szamithat)? Ha a sony támogatná a fifat nem is lenne kérdés hogy a playstation az én gépem.
Azt meg ne magyarazza meg senki, hogy ez nem így van, mert 1.csempezett fifa menü, mint az xboxban. Pesnel pedig olyan menurendszer mint a playstationnél(még a hangok is ugyan azok) Aki nem hiszi tudja mit csinaljon!:-). @_@ Utánna jártam! Nekem már ott nemtetszett valami hogy gamescomon CSAK xboxal jatszottak fifat(ez a többi rendezvényre is igaz) illetve ha 99%ban xbox gombokat latok gameplayeknel és képeken akkor mire gondoljak? Playstation 4 demo késik a többi platformon már elérhető, mire gondoljak? Biztos azért játszák a világszerte egyik legjobban kelendő és legtöbb bevételt hozó jatekot xboxon mert olyan szar gép. Biztos azert marad le a playstationről, mert azon annyival simabban fut. Hagyjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!