Utáltam windowson fifázni mert nem volt közvetlen az irányítás, kesett, lassú volt stb, holott a gépem erős. Ezt akarom kiküszöbölni konzollal. Nem volt még konzolom, de xbox 360as kontrollerrel fifaztam pcn és úgy ropogott a kezemben hogy jaj.... Nem tetszett.
Utalom a microsoftot.(sonyrol nincs még tapasztalatom). Windows=Microsoft, Xbox=Microsoft VISZONT ami okozza a galibát az a következő! Fifa=Microsoft és Sony=Konami! A gyengébbek kedvéért fifa=xbox, sony=pes(ráadásul japók mind ketten). Szetvan fikazva az xbox de hogy vegyek úgy sonyt FIFARA, ha a fifa rivalisaval(PES) van partnersegben(ami portolasnal igenis sokat szamithat)? Ha a sony támogatná a fifat nem is lenne kérdés hogy a playstation az én gépem.
Azt meg ne magyarazza meg senki, hogy ez nem így van, mert 1.csempezett fifa menü, mint az xboxban. Pesnel pedig olyan menurendszer mint a playstationnél(még a hangok is ugyan azok) Aki nem hiszi tudja mit csinaljon!:-). @_@ Utánna jártam! Nekem már ott nemtetszett valami hogy gamescomon CSAK xboxal jatszottak fifat(ez a többi rendezvényre is igaz) illetve ha 99%ban xbox gombokat latok gameplayeknel és képeken akkor mire gondoljak? Playstation 4 demo késik a többi platformon már elérhető, mire gondoljak? Biztos azért játszák a világszerte egyik legjobban kelendő és legtöbb bevételt hozó jatekot xboxon mert olyan szar gép. Biztos azert marad le a playstationről, mert azon annyival simabban fut. Hagyjuk már.
em fogalmaznék azért ilyen durván,mert azért látszik,hogy te is eléggé elfogult vagy de szerintem is jobb a ps4.Az a felbontás-fps táblázat jól mutatja,hogy valóban előnyt jelent az erősebb hardver,de ettől függetlenül az xbox one is jól sikerült,bár én azt a fűnyíró hangot meg a lassú betöltést nem tudnám megszokni.Playstation 4-et is vettem de én eddig úgy érzem jól jártam vele :)
2014. szept. 12. 22:25
12/23 anonim válasza:
*Nem
2014. szept. 12. 22:25
13/23 A kérdező kommentje:
Azzal magyarazom, hogy ez az egesz üzlet. Simán vinné a 60pfs 1080pt. Vissza kell fogni a közönség előtt az egyik konzolnak a masikat nemszabad idő előtt kicsavarni amit tudnak. Ehhez gyengebbnek kellett lenni az egyiknek és ramenni a multimediara(ez a projekt a microsoftnal)! Akkor most irjam h az Assassin's Creed IV: Black Flag Wiki Guide 60fpsel(900p) megy majd xboxon és csak 30al psen(1080p)? Szamomra jobb opció a 60fps és egy kis grafikai hátrány ami szvsz elenyésző!!! Az xbox azért kapcsol be lassabban mert 3 oprendszere van nem egy mint a psben. A menüből a játékokat hamarabb betölti az xbox és az fontosabb. Az xbox halkabb alapon jóval hűvösebb és hosszabb életét jósolnak neki amiben lehet logika. Az xboxot kevesebben hasznaljak ami jól jöhet online játékoknak mert nem lesznek akkora tulterhelesek ami mindig a legjobb netnel is lagot okoz. Emellett a felhő alapú kapcsolat és az új szerverpark nem hangzik rosszul. :-) Ez csak az xbox liveon persze. Az ea sports az egyik kedvencem és ha ők a microsoftnal vannak akkor én is ott leszek. Partnerség, elsőszámú konzol port stb.:-) Ez is egy pont szamomra. Nem utolsó sorban a kinectet mondanám ami szazszor több élményt nyújt mint a ps cam.(azt sem tudom mi a neve:-). És akkor ne vegyük egy kalapba, de a tvt hangal lehet irányítani stb mert az már nem a játék része... Attól egy brutalis élmény szerintem.:-)
2014. szept. 13. 04:40
14/23 A kérdező kommentje:
10/10 a psen teljesen ropogósra sülne. Tesztek vannak róla h alapon jobban melegszik.:-)
2014. szept. 13. 04:45
15/23 anonim válasza:
Újra lecsap a fogalmazások mestere :) Egyébként szánalmas amivel védekezel.Az xbox one nagy kerregő lassú laggolós szar,és ez nem fog változni.
Aki a videót csinálta partner. Ezen a videón ami pénzt keresett abból vehet 50 xbox one-t is. Tény h psről nem látni ilyen videókat, pedig annak nézettsége lenne. Aki csinálta nem fifazik vagy szereti a lagot. Másra nem tudok gondolni.
2014. szept. 13. 18:03
19/23 A kérdező kommentje:
*nagyobb nézettsége
2014. szept. 13. 18:05
20/23 A kérdező kommentje:
És mielőtt jonnetek azzal, hogy mindig a fifa. Igen a kérdésben is benne van. Erről szól a választás számomra!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!