Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Létezik ilyen? Egy tényleges...

Létezik ilyen? Egy tényleges életszimulátor?

Figyelt kérdés

Egy olyan játékra gondoltam, ami ténylegesen életszimulátor. ami tényleg úgy működik mint az élet. nem teljesen persze.... mondjuk csinálhassunk egy karaktert, amit teljesen személyre szabhatunk. meglehessen csinálni gyerekre, felnőttre, idősre stb.. és ha megcsináljuk a karaktert (pl egy gyereket vagy felnőttet) akkor csak azt irányíthassuk. lehessen barátkozni benne, tényleges interakciókat folytatni, stb. lehet h túl sok amit írtam, de ez csak egy kérdés. ha valaki talál egy ehhez csak egy kicsit is hasonlót, írjon.

Tudom, sokan fogjátok írni a Sims sorozatot. ismerem. de ott az egész családot lehet irányítani. na de mindegy. válaszokat előre köszönöm.

2014. szept. 7. 19:44
 1/1 anonim ***** válasza:

volt régen egy ilyen cucc hogy second life de szerintem egy szar

amúgy meg ott az életszimulátor előtted...

2014. szept. 7. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!