Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok hasonló "életszimulátor...

Tudtok hasonló "életszimulátor" játékot mondani, mint mondjuk a club penguin?

Figyelt kérdés
Szeretem az ilyen online életszimulátor játékokat, de a club penguin elég unalmas, na meg hétévesek játszák... Szóval tudtok hasonló, de jó játékot mondani? Ismertem egyet, de azóta megváltozott, és fizetni kell, ha játszani akarsz rajta...
2013. jan. 25. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem online, de életszimulátor és ennél jobb jelenleg nem is igen létezik. Sims 3
2013. jan. 26. 20:20
 2/4 Dano2fly válasza:
Ja, a Sims 3, de ha érdekel tok neked Sims 2 cracket adni, az összes kiegészítővel tok jó linkeket, és még van egy-kettő, nem próbáltam ezeket, de online vannek, én csak hallottam róluk.Am tok linket adni ezekhez, ha érdekel írj.
2013. febr. 26. 13:29
 3/4 A kérdező kommentje:
nem simsre gondoltam, hanem olyanra, amin online! tudjátok, más emberek is játtszák!
2013. márc. 2. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Second Life
2013. márc. 26. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!