Elkezdte már valaki a Sims 4 fordítását?
Figyelt kérdés
2014. szept. 7. 19:44
1/9 anonim válasza:
Szerintem még nem, sehol sem talált róla információt.
2/9 Csori96 válasza:
Eddig még senki sem jelentette be.
3/9 Csori96 válasza:
De az sem biztos, hogy fordítható, mivel még erről sincs információ.
4/9 BulmaSwan válasza:
Minek fordítás? Én 7 évesen, még nem is tudtam angolul sokat és úgy játszottam vele.
5/9 anonim válasza:
A sims 4-ben valami ovis szintű angol található, aki azt nem érti az inkább bújjon el szégyenében szerintem.
6/9 A kérdező kommentje:
Tényleg nem nehéz megérteni a szövegeket, de magyarul mégiscsak élvezhetőbb lenne a játék.
2014. szept. 9. 19:55
7/9 anonim válasza:
sg.hu-n érdeklődjetek, már van aki elkezdte
9/9 csilivili12 válasza:
Szerintemtem a Sims 4 az eredeti nyelven a legjobb vagyis angol egyebkent nagyon konnyu megerteni aki meg nem tudja az hasznaljon google forditot vagy tanuljon meg angolul vagy jatszon olyan nyelven amit megtud erteni pl nemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!