Origin-en titanfall-ban letelt a játék időm. Viszont a gametime szekcioban még mindig le tudnám játszani a 48-orámat az viszont nem "müködik". miért?
Figyelt kérdés
a nem működik szó alatt azt értem hogy mikor rá megyek arra hogy rakja be könyvtárba a játékot hogy elkezdhessem a játékidőmet akkor nem történik semmi, tölt néhány másodpercet és ennyi.
A könyvtáramban el is rejtettem a játékot ettől vártam a reményt de sajnos nem tett csodát.
Lehet, hogy esetleg azért "bugolt" be mert előtte volt egy, egy hetes game time a titanfall-ból azt is be raktam csak akkor azt még nem játszottam el. Gondoltam hogy elkezdem gyűjtögetni az "időt" és mikor sok lesz belőle eljátszom hogy nem keljen nagyon siessek sehova.
Lehet hogy ez a baj?
2014. szept. 3. 15:05
1/2 anonim válasza:
A 48 órát ne úgy nézd, hogy 48 órányi játékidő, hanem úgy, hogy telepítéstől számolva 48 órád van, azaz 2 napod, hogy játsszál vele.
2/2 A kérdező kommentje:
igen igen, azt tudom.
2014. szept. 3. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!