WOT ban van olyan hogy letiltom a lövegeket?
Nem tudsz olyan csatában menni, ahova soha nem tesz arty-t. Mindegyik 'kasztból' sorol be a szerver. Ha épp nincs artys abban a tierben, akkor nem lesz, de erre nincs beállítás. Reménykedj, hogy szerencséd lesz, az minden amit tehetsz.
A hit zone-okat pedig modokkal lehet betenni (retextúrák)
Nem lehet sajnos kikapcsolni őket.
Hit zone moddal, de sokszor bugos és nagyon csúnya lesz tőle a játék.
Egyszerűbb megoldás olyan mod ami mutatja a páncél vastagságát mikor oda huzod a célkeresztet. És azt is mutatja ha odalősz akkor átütheted-e.
Egyébként sokszor amikor nincs arty a csatában, akkor nagyon tudnak hiányozni, mert az összes top tier heavy elkezd kempingezni...
Volt idő amíg én is "utáltam" az artykat (érdekes, csak addig, amíg "noob"-nak számítottam), de amióta én is játszom velük, egész megkedveltem Őket, és szeretem ha van a csapatban és érti is a dolgát ;) Engem amúgy se nagyon tudnak kilőni arty-val (10 csatából ha 1-ben sikerül nekik), amióta felvettem a stílusukat, és különben is én pro játékos vagyok, igazi unikum :D (utóbbit nem kell komolyan venni, de azért jó játékos vagyok)
Én igazság szerint azért nem szeretem a lövegeket mert ha pro és szerencsés artyról van szó akkor elvégzi helyettem a "munkát" és övé a tp és a moni is, ha ellenség akkor elintézi a csapatom.
ha meg béna a löveg akkor csak 1-2 tankk hátrányunk van és a csapatnak semmi haszna belőle, ha pedig ellenségnél van béna arty akkor azzal konkrétan nincs bajom..... :)
egy szó mint száz én hevi és közép párti vagyok, szóval a lövegek engem csak frusztrálnak ezért számomra a legjobbak a "natúr" csaták tankok tankok ellen, az az igaz ;)
igazán pár hónapja utáltam meg az ártikat volt egy tovéletes beállásom tiger 1-el. a szikla vétte az eljét a seggét meg kitoltam és minden lövedék pattant rólam és meg csak nyírtam őket a kis 88-assal. tökéletes volt tényleg vagy 20 lepattanóm volt, és már kinyírtam vagy 4 tankot és pont vesztésre áltunk szóval jó volt mert a noobok nem értették hogy eltaláltam a szöget és nem tudnak megsebezni, erre jött egy árty és bummm vége a mókának. na azóta nagyon megutáltam :) de igazából sosem szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!