érdemes megvenni a Sims 4-et?
Én is nagyon sokat gondolkodtam rajta hogy kevesebb mint 12000 ezer forintért érdemes-e megvennem főleg úgy hogy magyarúl nem adják ki de elkezdtem róla videókat nézegetni és akkor találtam ezt( https://www.youtube.com/watch?v=H04pcqnSmbk),ami nem is lenne olyan rossz csak hogy
a sims 3 is hatalmas játék volt és a mai kiegészitőkel legalább felér annyira mint sims 4.Szóval így látatlanba fogalalmam sincs,talán annyi szoljon mellette hogy könyebb kezelni és nagyobb téren tudsz játszani.Könyebb irányítani és hozzá tettek plussz dolgokat.Úgyhogy fogalmam sincs. :D
A Sims 4 nem úgy néz ki, mint a 3.
Egyébként érdekes a 4, de őszintén, annyira nem, hogy megvegyem. Max majd jó sokára, ha nagyon lemegy az ára, megveszem, kíváncsiságból. Könnyebb lesz építkezni benne, és máshogy kell a simeket csinálni. Ha ki akarod próbálni, töltsd le te is a cas demot!
Egyelőre az zavar a 4-ben legjobban, hogy semmit nem lehet letölteni hozzá. Se bőrtónust, se ruhát, se hajat. A Sims 3 a "starfruit" vagy az "eskin" nevű bőrtónussal mérföldekkel fölülmúlja a Sims 4 grafikáját. És sokkal jobb, hogy több száz oldalnyi jobbnál jobb ruha vagy haj közül választhatod ki a kedvedre valót, minthogy csak az alap, vagy a store-on lévő ruhákat használhatod. És a Sims 4-nél még sajna ez az állás...de majd ha eltelik egy kis idő, talán megváltozik...
A sims3 megjelenésekor meg a sims2 höz képest volt kevés a content, ez egy sims ellen nem érv, úgyis fossák majd magukból a kiegeket.
Ha szereted a sorozatot, akkor szerintem megéri, állítólag normális gépigénye van, csináltak egy elég pofás karakter készítőt hozzá, az építkezés is jónak tűnik, gondolom a kezelőfelület is használhatóbb, kb ennyit tudok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!