Walking dead season 2 magyarítás ep1-től 5-ig?
Miért lenne?
Nem halad ez olyan lassan. Az első rész 2013. december 17-én jelent meg, a magyarítása pedig 2014. március 10-én került fel a Magyarítások Portálra. Tehát a játék megjelenését követő 3. hónapra már kész is volt a magyarítás, melyet nem a megjelenéskor kezdtek el készíteni. A második rész 2014. március 4-én jelent meg, és már májusban letölthető volt a magyarítása (béta). A csapat, aki az első 2 részt fordította július 22-én jelentette be, hogy nem folytatják tovább.
A harmadik rész 2014. május 13-án jelent meg, és fordítása szeptember 2-án készült el egy máik csapat által, akik jelenleg a negyedik (2014. július 22.), illetve az ötödik rész (2014. augusztus 26.) fordításán dolgoznak. Elméletileg a 4. rész fordítása már készen van, de csak az 5. elkészülte után fogják publikálni.
Episode 1-2: [link]
Episode 3: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!