Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » YouTube-hoz PC?

YouTube-hoz PC?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek! Egy órája készítettem egy hasonló posztot, amiben elírtam a videókártyám típusát, mert ugye 650 és 750 között van különbség. Szóval a kérdésem továbbra is az, hogy ezzel a vassal már lehetne gameplaykedni, felvenni, szerkeszteni avagy renderelni gondmentesen, lagmentesen?

-I7 4790 processzor. ---> Szerintem szép darab.

-GTX 750 2GB GGDR5 videómemória. ---> Ez lett elírva, jött is ám a gyenge VGA, bár videókártyából a határ a csillagoség, lehet venni 40 ezerért, meg 1,5 millióért is, de sajnos csak 40 ezerre futja. (Megemlítve, nem holmi battlefieldekre lesz kigyúrva ez a gép!)

-16GB ram.

-120GB SSD a rendszernek.

-1,5GB HDD a játékoknak, egyebeknek.

Eddig, egy:

-I3-as processzor,

-GT640-es 1GB videómemes,

-4GB rammos,

-500GB HDD-s,

Lett probálgatva, több kevesebb sikerrel.

Persze most is lesznek olyanok akiknek dagad a pénztálcájuk, mert a Pentagonnál hírszerző ami jól jövedelmez, és Amerikából indul ki, no de azért ne túlozzunk.

Kérdeznék még, ajánlott:

-Játékrögzitő: (Pl: Fraps, Bandicam, Openbroadcast, stb.)

A legtömörebb fájl, minőség, méret, kezelhetőség lenne a lényeg.

-Videószerkesztő: (Pl: SonyVegas,Pinnacle,Camtasia.)

A leggyorsabb, legkezelhetőbb, legegyszerűbb, sok tulajdonságú, ám nem túl csicsásra gondolok.

Igen. Röviden, tömören ennyi. Előre is kösz!

2014. aug. 31. 02:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Tegyünk fel, van rá 40 ezer helyett, 60, de akár még 80 ezres keret. Na had szóljon.
2014. szept. 1. 15:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Tegyük fel.* Hadd szóljon.*
2014. szept. 1. 15:42
 13/17 A kérdező kommentje:

Én nem értem, viszi a nagynak szentelt watch dogsot, battlefield4, crysis3-at ultrán. Új játék alatt, egy witcher 3-nak igen-igen szentelnék egy új videókártyát.

De hát kit izgat az ultra, ha jó nekünk a high is, vagy medium? Majd jövőre, vagy még azután lemennek az új játék árak, mert holtziher nem fizetek horibilis összegeket, csak azért, hogy én abban az évben, azzal játszak mint mindenki más, az nekem nem éri meg. Inkább 1-2 év hátránnyal, de nem fogom támogatni évente a halálcsillag új designjét.

2014. szept. 1. 15:57
 14/17 daniel1385 ***** válasza:
Az egy dolog hogy viszi a játékot Ultrán, az egy másik dolog hogy mennyivel viszi videózás közben...
2014. szept. 6. 12:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Videózás közben, Youtube-on, másnak is szintúgy. Amúgy már Open Broadcasttal vettem fel, szerkesztő programig nem jutottam, mert túl halk a mikrofon, meg még ha le is veszem a játék hangját ugyanúgy halk, azzal a +10,+20,+30-as erősítővel pedig nagyon torzítja. Pedig egy anno vett 6000-res Headset-em van, de hát morphy törvénye...
2014. szept. 7. 16:09
 16/17 A kérdező kommentje:
A csatorna neve HungarianTankSniper, elkezdődött a videókkal való szórakozás, minőség érdekében.
2014. szept. 12. 13:24
 17/17 A kérdező kommentje:
Meg be is sült. Ennyi, vége!
2014. szept. 18. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!