Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » YouTube-hoz PC?

YouTube-hoz PC?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek! Egy órája készítettem egy hasonló posztot, amiben elírtam a videókártyám típusát, mert ugye 650 és 750 között van különbség. Szóval a kérdésem továbbra is az, hogy ezzel a vassal már lehetne gameplaykedni, felvenni, szerkeszteni avagy renderelni gondmentesen, lagmentesen?

-I7 4790 processzor. ---> Szerintem szép darab.

-GTX 750 2GB GGDR5 videómemória. ---> Ez lett elírva, jött is ám a gyenge VGA, bár videókártyából a határ a csillagoség, lehet venni 40 ezerért, meg 1,5 millióért is, de sajnos csak 40 ezerre futja. (Megemlítve, nem holmi battlefieldekre lesz kigyúrva ez a gép!)

-16GB ram.

-120GB SSD a rendszernek.

-1,5GB HDD a játékoknak, egyebeknek.

Eddig, egy:

-I3-as processzor,

-GT640-es 1GB videómemes,

-4GB rammos,

-500GB HDD-s,

Lett probálgatva, több kevesebb sikerrel.

Persze most is lesznek olyanok akiknek dagad a pénztálcájuk, mert a Pentagonnál hírszerző ami jól jövedelmez, és Amerikából indul ki, no de azért ne túlozzunk.

Kérdeznék még, ajánlott:

-Játékrögzitő: (Pl: Fraps, Bandicam, Openbroadcast, stb.)

A legtömörebb fájl, minőség, méret, kezelhetőség lenne a lényeg.

-Videószerkesztő: (Pl: SonyVegas,Pinnacle,Camtasia.)

A leggyorsabb, legkezelhetőbb, legegyszerűbb, sok tulajdonságú, ám nem túl csicsásra gondolok.

Igen. Röviden, tömören ennyi. Előre is kösz!

2014. aug. 31. 02:09
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

ASUS GTX750-PHOC-2GD5 NVIDIA 2GB GDDR5.*

Hajnali pontatlanság.

2014. aug. 31. 02:17
 2/17 ZsoltyD ***** válasza:
16GB RAM helyett inkább 8GB RAM-ot vegyél és akkor tudsz venni egy erősebb VGA-t, pl. Sapphire R9 270 2GB DDR5 OC Dual-X (43,802 Ft, PCX.HU-n).
2014. aug. 31. 10:49
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem netről lesz rendelve, hanem cég rakja össze ahol dolgoztam, kezdezményekért. Nvidia párti vagyok, épp ugyanúgy mint Inteles. Nem kell jobb kártya, így is fut rajt majd minden ami számít, még ha nem is a játékok 90% ultrán. A jövőben persze, hogy úgy adnak ki mindent, hogy a piacnak jól jövedelmezzen. Valakit tökön lőni pedig akkor fogok, ha win7 telepítése után kiadják a win9-et. A 8 pedig nem nekem készült.
2014. aug. 31. 13:41
 4/17 daniel1385 ***** válasza:

Én is az előttem kommentelővel értek egyet 16GB vagy 8GB ram az mind 1, keress rá neten/youtube-on az már kb 24.000 forintal olcsóbb, amit befektethetnél egy egy jobb graf kártyába, mert egy gtx 750 nem épp videózásra van kitalálva (nekem r7 260x oc van, ami kb ugyanolyan mint a gtx 750 és hidd el, ettől azért több kell videózásra :D)

Felvevőeszköznek a Dxtory-t ajánlom (crackelt verziót keress), valamint a Freemake Video Convertert (mivel minden játékot aviban veszel fel ami kb 30-50 GB (30 perc) és lekell valahogy konvertálni), Videószerkesztőnek pedig a Sony Vegas-t illetve Cyberlink Powerdirector-t :)

Hajrá !!!!!!! Drukkolok

Majd írd le a csatornád nevét pls :)

2014. aug. 31. 13:42
 5/17 A kérdező kommentje:
Bár ez ígyis egy nagy ugrás, az előző gépemhez képest. A jövőben pedig lehet tovább fejleszgetni, de azért a pénzt sem repülőben szórják. De azért, köszönöm tanácsod. Igen. Gondolkodtam én is ezen az erősebb VGA-n. De majd ha lesz keret, megyünk tovább. Most nem az a kérdés, hogy mit vegyek mi helyett, hanem így már indulhat a youtube karrier? Nem kiköpott battlefield4, watch dogs, és barátai gameplayekre hajtok. Régibbi játékok, ezek a tyú-tyú-tyú modern háborús fps shooter téma, ez nálam lejjebb van.
2014. aug. 31. 13:46
 6/17 anonim ***** válasza:
A 16 giga ramot cseréld le 8-ra, 8 felett már egyik játék sem használja ki, ha csak nem Crysist akarsz fejleszteni a gépeden. Az ebből bejövö pénzt meg rakd hozzá a videókártyához. Amúgy szerintem egy 40 ezres VGA bőven megteszi, ha csak nem FULL HD-ben akarsz tolni mindent.
2014. aug. 31. 16:36
 7/17 A kérdező kommentje:
Szerintem jó lesz minden. Kösz a tippeket.
2014. aug. 31. 17:08
 8/17 daniel1385 ***** válasza:
Igen így mehet a You Tube, de ne tényleg ne várd, hogy új játékokat le is bírd videózni, mert tényleg nem fogja bírni...
2014. szept. 1. 07:57
 9/17 A kérdező kommentje:
Akkor melyik istenverte kártya kéne? Mert itt mindenkinek szemet szúr. Miféle új játékok követelik meg ennyire?
2014. szept. 1. 15:39
 10/17 A kérdező kommentje:
Nvidiából, ne AMD-ből.
2014. szept. 1. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!