YouTube-hoz PC?
Üdv mindenkinek! Egy órája készítettem egy hasonló posztot, amiben elírtam a videókártyám típusát, mert ugye 650 és 750 között van különbség. Szóval a kérdésem továbbra is az, hogy ezzel a vassal már lehetne gameplaykedni, felvenni, szerkeszteni avagy renderelni gondmentesen, lagmentesen?
-I7 4790 processzor. ---> Szerintem szép darab.
-GTX 750 2GB GGDR5 videómemória. ---> Ez lett elírva, jött is ám a gyenge VGA, bár videókártyából a határ a csillagoség, lehet venni 40 ezerért, meg 1,5 millióért is, de sajnos csak 40 ezerre futja. (Megemlítve, nem holmi battlefieldekre lesz kigyúrva ez a gép!)
-16GB ram.
-120GB SSD a rendszernek.
-1,5GB HDD a játékoknak, egyebeknek.
Eddig, egy:
-I3-as processzor,
-GT640-es 1GB videómemes,
-4GB rammos,
-500GB HDD-s,
Lett probálgatva, több kevesebb sikerrel.
Persze most is lesznek olyanok akiknek dagad a pénztálcájuk, mert a Pentagonnál hírszerző ami jól jövedelmez, és Amerikából indul ki, no de azért ne túlozzunk.
Kérdeznék még, ajánlott:
-Játékrögzitő: (Pl: Fraps, Bandicam, Openbroadcast, stb.)
A legtömörebb fájl, minőség, méret, kezelhetőség lenne a lényeg.
-Videószerkesztő: (Pl: SonyVegas,Pinnacle,Camtasia.)
A leggyorsabb, legkezelhetőbb, legegyszerűbb, sok tulajdonságú, ám nem túl csicsásra gondolok.
Igen. Röviden, tömören ennyi. Előre is kösz!
ASUS GTX750-PHOC-2GD5 NVIDIA 2GB GDDR5.*
Hajnali pontatlanság.
Én is az előttem kommentelővel értek egyet 16GB vagy 8GB ram az mind 1, keress rá neten/youtube-on az már kb 24.000 forintal olcsóbb, amit befektethetnél egy egy jobb graf kártyába, mert egy gtx 750 nem épp videózásra van kitalálva (nekem r7 260x oc van, ami kb ugyanolyan mint a gtx 750 és hidd el, ettől azért több kell videózásra :D)
Felvevőeszköznek a Dxtory-t ajánlom (crackelt verziót keress), valamint a Freemake Video Convertert (mivel minden játékot aviban veszel fel ami kb 30-50 GB (30 perc) és lekell valahogy konvertálni), Videószerkesztőnek pedig a Sony Vegas-t illetve Cyberlink Powerdirector-t :)
Hajrá !!!!!!! Drukkolok
Majd írd le a csatornád nevét pls :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!