Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tényleg ennyire nem népszerű...

Tényleg ennyire nem népszerű Magyarországon a Dragon Age?

Figyelt kérdés

Elkezdtem írni egy fanfictiont a Dragon Age II kapcsán és rá kellett ébrednem, hogy többet érne, ha angolul írnám, hiszen Magyarországon szinte senki nem imádja úgy ezt a játékot és annak páratlan karaktereit, mint én.

Szerintetek is ennyire silány lenne a helyzet? Sajnos nincs senki, akivel megoszthatnám élményeimet, hiszen mondom: senkit nem ismerek, aki játszott volna vele és szeretné is... Ha a válaszolók között van olyan, aki ezt megcáfolja és ismer valakit, vagy ő maga az, aki szereti ezt a történetet, az kérem szóljon! Olyan jó lenne valakivel beszélni róla... :/

2014. aug. 29. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát igen, sajnos kevesen ismerik Mo-n, mert itthon másféle játékok a népszerűek :/

De szerencsédre én is DA fan vagyok úgyhogy nyugodtan írhatsz nekem :D

2014. aug. 29. 16:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Írtam üzit :)
2014. aug. 29. 17:13
 3/7 anonim válasza:
Miről szól a történeted? :)
2014. aug. 30. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem pl. fingom sincs, hogy mi fán terem egy Dragon Age, de ismerem ezt az érzést. Eleve kis ország vagyunk, és az átlag magyar köztudottan nem túl nyitott az ismeretlen dolgok felé. Rengeteg olyan dolog van, aminek világszerte hatalmas rajongótábora van és sokan beszélnek róla, nálunk pedig max egy-két ember hallott róla.

Ezért van, hogy az utóbbi időben én is szinte csak angol oldalakat olvasgatok már és ott beszélgetek másokkal.

2014. aug. 30. 15:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Esetleg publikáltad már? Én a megjelenése óta rajongok a szériáért. Kíváncsi lennék egy fanficre. :)
2014. szept. 14. 16:54
 6/7 anonim válasza:

oszd meg velem, én IMÁDOM. 5x játszottam a 2t, az originst most tolom másodjára, szívem csücske ez a játék.

22L

2015. febr. 27. 18:52
 7/7 anonim válasza:

Engem is érdekelne, én is írogattam Dragon Age fanficeket egy szintén rajongó barátnőmnek! ^^

18L

2015. nov. 15. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!