Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudok játszani koreai szervere...

Tudok játszani koreai szerveren LOL-ba ha letöltöm a koreai klienset?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 21:07
 1/4 anonim válasza:
Nembiztos de lehet csak azért mert a játék (egyes játékok mint például combat3) érzékeli hogy hol vagy.
2014. aug. 27. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
elvileg tudsz.
2014. aug. 27. 21:17
 3/4 deniblender ***** válasza:
Én próbáltam de nem ment. De tudsz más ázsiai szerveren játszani, pl Szingapur vagy talán máson is csak le kell tölteni a [link] oldalról a Garena+ platformot regisztrálni, a settingbe kijelölni SINGAPORE, bejelentkezni utána install és LOL. Én a GarenaSINGAPORE-n játszok PointBlank, MSTAR online és egyebek. Ha ez jó neked és a telepítésben gondjaid vannak akkor szólj. (a játék telepítése után a Windows nem figyelmeztett de újra kell indítani a gépet, ez az új Patch-ra is érvényes, mert különben összeomlik a rendszer)
2014. szept. 23. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
kssn meg proxy kell hozzá :D de meglehet odlani
2015. febr. 8. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!