Vannak az Aura Kingdom Chimera szerverén magyarok? Vagy mindenki Sirenen meg Hydrán van?
Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 23:00
1/6 anonim válasza:
Sajnos a main karakterem nekem is Siren-en van, csak egy ilyen plusz karakterem van Chimerán, max 15-20-as lehet talán.
2/6 A kérdező kommentje:
Ettől féltem. :/
2014. aug. 26. 08:05
3/6 Tanika11 válasza:
Sziasztok! Most kezdtem, nem birok belépni mert amikor kiválasztom melyik serveren játszak kidob egy olyat hogy valamilyen 6 karakteres ( 6 számból álló ) jelszót kell beírnom, oda minek a jelszavát kell beirni? mert csak számokat lehet meg olyanokat mint például a @-ot, de bármit beirok randomból ( csak ugy egyszerüen ) nem enged be. Létszíves ha valaki tudja irjon! Köszi
4/6 tsubasa_fan válasza:
Aki még játszik Siren-en, az nyugodtan vegyen fel! :)
Tatsumii néven megtaláltok!
5/6 anonim válasza:
először mikor játszottál meg jelent ez az ablak ahol csak számokat lehet beírni, na amit oda beírtál azt kell újra beírni,mert olyan mint egy jelszó.
6/6 JackRemzy válasza:
Sziasztok! :)
2en játszunk a Chymerán. És csináltunk egy "MagyaroK" nevű klánt ha valaki szeretne hozzánk csatlakozni keressen bátran. Jelenleg 2 karival vagyok fenn többet az egyik "Hexahedron" a másik "Quezz". Illetve ha nem lennék fenn keress meg nyugodtan Skypon "jack.remzy1".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!