Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Amikor megjelenik a Sims 4...

Amikor megjelenik a Sims 4 akkor lesz magyar nyelven?

Figyelt kérdés

2014. aug. 27. 14:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az új forgalmazói feltételek szerint 20 millió lakos alatti országokban nem lesz mellékelve az adott ország nyelvére való fordítás.
2014. aug. 27. 14:48
 2/11 A kérdező kommentje:
óhhh :( De kösz a választ
2014. aug. 27. 14:50
 3/11 A kérdező kommentje:
De akkor, amikor a Watch Dogs megjelent miért volt magyar feliratos
2014. aug. 27. 14:53
 4/11 anonim ***** válasza:

Bocs, kihagytam egy fontos infót: ez az Electronic Arts, ők forgalmazzák a Simset.

Watch Dogs az Ubisoft terméke, más cég.

2014. aug. 27. 15:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor miért van cseh , dán , svéd és holland ? Ők bőven 20 millió alatt vannak
2014. aug. 30. 18:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Érdekes.....szerintem valamit fizetek vagy nem tudom
2014. aug. 31. 09:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Lehet akár büntetés is. Nálunk direkt késleltetve jeleníti meg egy forgalmazó (talán Warner) a premier filmeket, mert a netre elsők között a magyar kalózverziók kerültek fel. Ezért ha késve nézhetjük, késve is terjesztik.

Amikor a Windows 7 megjelent, az első használati statisztikákban kiugró volt hogy magyar felhasználók már Win7-et használnak - persze, mert letöltötték elég sokan.

Épp ezért nem kizárt hogy a magyar Sims azért nem létezik, hogy ne lopják el annyian. Egy 10 milliós ország nem rengeti meg az eladásokat, de lehet kisebb kárt csinál mint hasznot.

2014. aug. 31. 11:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem miért gond még a mai világban ez? 2014 van, már mindenkinek kéne tudnia alap szinten angolul... mint ahogy más országokban is tudnak már az ovisok is akár... alap szintű angol bőven elég a Simshez.
2014. aug. 31. 12:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát ez szomorú hogy a ilyen jó heckerek vannak Magyarországon.
2014. aug. 31. 13:45
 10/11 anonim ***** válasza:
58%
miaz hogy kéne tudni alapszinten angolul?????? bocs a játék 6 éves kortól van és szerintem az elég gáz hogyha egy 6 éves gyerek alapszinten beszél angolul mer képzeld 2014 ben is vannak gyerekek!!!!! ennyierővel a játék legyen 20 éves kórtol h mindenki mindent értsen! Neked BIZTOS h NEM volt gyerekszobád...
2014. szept. 6. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!