Lenzs_Hun kérdése:
HEló mikor fog megjelenni a the walking dead season 2 episode 5?
Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 22:04
1/10 anonim válasza:
Tegnap jött ki fent van ncore-on!
2/10 anonim válasza:
Nehogy hallgass rá.
Vedd meg (ha még nem tetted), támogasd a fejelsztőket, akarunk még egy jó Season 3-at is.
3/10 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy töltse le, hanem hogy fent van Ncore- on!
4/10 anonim válasza:
És mi másért menne fel Ncore-ra, ha nem letölteni? Nézegetni a kommenteket a torrent alatt?
5/10 A kérdező kommentje:
Hallod az 1. válaszoló jót írt biztos nemfogom már megvenni ha már letöltöttem és ha megveszem akk mit csinálljak vele már végigjátszottam nincs benne a the walking dead season 3 azaz nem lessz benne!
2014. szept. 3. 15:09
6/10 anonim válasza:
Na ez a kelet-európai mentalitás aztán jellemző. A kenyeret is lopod a boltból, vagy azért még szoktál fizetni?
7/10 A kérdező kommentje:
Képzeld igen csak nem fogom kifizetni a játékot ha már jön a season 3
2014. szept. 3. 17:29
8/10 anonim válasza:
Hát elég undorító fajtájú játékos vagy.
9/10 anonim válasza:
Te azt egyáltalán érted, hogy függ össze a Season 2 megvétele a Season 3-al? Vagy egyszerűen egy ilyen uzsorázs szemét vagy a fejlesztőkkel szemben?
10/10 A kérdező kommentje:
Nem nemértettem h benne-e lesz a season 3 a season 2-be nem szóltam :D
2015. jan. 23. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!