Sims 3-ban hogyan lehet letiltani a válaszidőt?
Figyelt kérdés
Oda van írja, hogy a játékmenüben ki lehet kapcsolni, ha ki akarom.Viszont én ott elég sokáig kerestem, de nem találtam sehol.2014. aug. 25. 21:46
1/6 anonim válasza:
Válaszidőt? Milyen válaszidő? Tudtommal itt nincsenek kérdések, amikre megadott időn belül válaszolni kéne.
2/6 A kérdező kommentje:
Úgy hívják azt amikor másodjára betölt a sims. Először, mikor ki van írva, hogy pl sims betöltése utána a főmenüben kiválasztod, hogy melyik játékállásodban akarsz lenni és akkor, ha frissített játékod van elindul az úgynevezett válaszidő, ahol alul ki van írva, hogy ezt az opciót letilthatom a játékmenüben.
2014. aug. 26. 00:04
3/6 anonim válasza:
Oh, eszembe jutott mire gondolsz, most már értem! Reggel bekapcsolom a gépem és megnézem neked hogy hol van pontosan, de biztos vagyok benne hogy a beállításoknál valahol ott volt mert én is rögtön kikapcsoltam. (Ez az, amikor olyanok vannak a képernyőn, hogy keresd meg az XY Fát, kattints rá meg ilyenek, ugye?)
4/6 A kérdező kommentje:
Igen az az.Mondjuk én nem igazán találtam meg eddig, de ha biztos ott van akkor majd megnézem újra.Köszi a segítséget:)
2014. aug. 26. 01:09
5/6 anonim válasza:
No, megnéztem, ha nem találtad volna meg, akkor itt van:
Általános beállítások -> Interaktív betöltőképernyő engedélyezése, no és innen szedd ki a pipát. Ezért nem értettem ezt a válaszidős dolgot :D
6/6 A kérdező kommentje:
Pedig mikor betölt akkor válaszidőt ír ki:D köszi:) na így már az olyan analfabéták is megtalálhatják, mint én*-*
2014. aug. 27. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!