Ha egyszer kitiltanak egy Minecraft Kliensről IP bannal és megváltozatom az IP-t akkor visszaengednek? (Kezdő vagyok a szervereknél) Hamis névvel mentem fel és az eredeti nevemet nem tudják letiltani?
Figyelt kérdés
Ha valami ötlet eszetekbe jut ezeken kívűl akkor írjatok
és minden válaszra (persze ami jó) megy a zöld. :)
2014. júl. 15. 11:05
1/5 Mindenható+ válasza:
Elsőnek is ha ki ip bannolnak egy kliensről,akkor annak oka van.És ha megváltoztatod az ip-t akkor azthiszem fel tudsz menni,mert új ip-van.Csak fenn áll a veszélye annak hogy megint ki ip bannolnak.De próbáld meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. De nem tudják meg mivel más nevével mentem fel. (Egyépként Force Op) Hack szarakodott és észrevették :)
2014. júl. 15. 11:20
3/5 A kérdező kommentje:
Még valami ötlet?
2014. júl. 15. 11:29
4/5 anonim válasza:
Hát igen, az olyan szánalmas alakokat, akiknek csalás kell, hogy játszani tudjanak én is kitiltanám.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát figyu! Ők basztak ki velem én erre felmentem Force OP hackel és Op-t raktam magamnak erre a tulaj feljött és.... Ennyi volt az egész. (Persze a Másik karival Hackeltem)
2014. júl. 18. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!