Mi a véleményetek ezekről a játék "kliens"ekről: Steam, Uplay, Origin?
Steam az jó, sokat használom.
Az Origint szinte soha nem indítottam el, ráadásul egy 10 éves gépen el se indul, míg a Steam (bár döcögve), de használható régi gépen is.
Uplay-t nem használtam soha.
Én használom mind3-at!
Steam: Nagyon jó, szinte teljesen tökéletes. Automatikusan patchel (legfrissebb verziót telepít). Ez nagyon jó dolog, de egyben probléma is: Néha a legfrissebb verziók okoznak problémát, és nem tudod feltenni a régebbi javítást. Itt ott belassul, ritkán el se indul, néha vacakol a kliens, de a 3 közül ez a messze legjobb program.
Origin: Elég robosztus gépigénye van, de maga a kliens nálam nem működik rosszul. Valami billentyű kombináció lenyomásával játék közben valami live camot bekapcsol, ami irtózatosan lelassítja a játékot, de te nem veszed észre ezt a vackot a háttérben. Csak miután kiléptél.. Néha a netsebességemet meghaladó sebességgel tölt. A MoH Airborne nem működik rajta, de mégis árulják! pong.com-al van valami nem elmagyarázott kooperációja, ezzel is lehet probléma. Nem a legjobb, de nem rossz végülis. Néha meg adnak ingyen játékot.
Uplay: Sajnos az installert tölti le, és egyenként kell patchelni (itt ott írtó idegesítő módon), s az is előfordult már, hogy rosszul töltötte le az installert. A töltés ideje alatt a netem gyakorlatilag megszűnik létezni. Viszont nagyon jó feature a uplay coin, amivel extra dolgokat tudsz venni a játékodhoz, és pár ingyen DLC is akad. Kisebb gépigénye van mint az Originnek.
Steam nálam minimum, de a Uplay-t nem értem.
Ha már ott a Steam, akkor mi a sz*rnak kell egy másik launcher? Hiába, a Ubisoftnak nem sikerül beelőznie a Valve-ot laucnherben
Szerintem az origin jó, egyszerű, van benne jópár játékom
Steam is jó, sok játék hozzáférhető, de lenne még mit egyszerűsíteni
Uplay... hatalmas baromság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!