Miért nem tudom egyetemre küldeni a simjeimet a Sims 3-ban?
Figyelt kérdés
Mikor betölt az egyetem városa nincsenek ott a simjeim, ahol betudnám költöztetni őket, a vágólapon és a háztartások között sincsenek, mintha nem is léteznének. Többször megpróbáltam elküldeni őket az egyetemre, de nem engedte egyszer sem.
Mi a megoldás?
2014. aug. 21. 20:39
1/8 anonim válasza:
Én nekem mindig sikerül, minimum fiatal felnőttnek kell lenniük, hogy a telefonra kattintva megjelenjen egy menü. Most így nem tudom a nevét, mert régen játszottam, de valami olyasmi volt, hogy iratkozzon be az egyetemre :D Ha megcsináltad, akkor magától el kellene indulniuk az egyetem városába.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom, írtam is, hogy betöltött az egyetem városa, de ők nem jelennek meg benne. Próbáltam a sz.gépen és a telefonon keresztül is beíratni őket, elviszi őket a költöztető kocsi, bejön a betöltőképernyő, aztán bejön a város, de a simjeim sehol, pedig már fiatal felnőttek.
Eddig velem sem történt ilyen, csak most:S
2014. aug. 21. 21:54
3/8 anonim válasza:
Akkor valami hiba lehet :/ Frissítsd a játékot.
4/8 anonim válasza:
Hat az ugy szokott lenni ugye "iratkozzon be az egyetemre" utana elviszi az auto betolt majd ott kikell valaszd hogy kollegiumba vonuljon a sim vagy fiu-vagy lanyszovetsegbe mutan kivalasztottad megerkeznek a simek az adott helyre
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, igen, tudom és írtam is, hogy ez mind megtörtént, de a simjeim nem jelentek meg..de már megoldottam egyébként a problémát, azért köszönöm:)
2014. szept. 15. 20:04
6/8 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám,hogyan oldottad meg?
7/8 anonim válasza:
Engem is érdekelne a megoldás, mert ugyanez a problémám :(
8/8 anonim válasza:
Valaki segítsen ebben, ugyan ez a gondom és nem tudom megoldani :( Nem szeretném megvenni neki a diplomát, hanem játszani akarok, de egyszerűen amint betölti az egyetemet nem jelenik meg a sim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!